Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri de succes. Valorifica-le anul acesta!

de Ilinca Dobrescu 19 Iun. 2013 3160
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Care sunt acele idei de afaceri de succes in care ne-am investi banii anul acesta? Unii romani se vor lasa tentati sa investeasca in online. Altii se vor orienta catre agricultura ecologica. Unii isi vor deschide magazine naturiste si altii vor alege sa mizeze totul pe industria fast-food.

Iata si cateva idei de afaceri de succes pe care noi vi le recomandam pentru anul acesta:


Afaceri mici de succes - Realizarea de lumanari handmade!
Lumanarile handmade sunt usor de realizat daca avem "retetele" oferite de cei cu experienta in domeniu. Avem si materia prima necesara si detinem si creativitate si originalitate pentru a realiza adevarate opere de arta.


Afaceri de succes pe timp de criza - Ciupercarie Champignon! Cultivarea ciupercilor Champignon reprezinta o activitate extrem de banoasa chiar si pentru persoanele care nu detin teren arabil. Sa tinem cont de faptul ca ciupercile se pot cultiva in hale, pivnite si alte spatii pe care le putem amenaja conform conditiilor si regulilor impuse de cei cu experienta in domeniu.

Mai mult, ciupercile Champignon sunt foarte cautate pe piata interna si pretul lor de comercializare este unul deosebit de avantajos pentru producatori si distribuitori.

Nici pentru clienti nu reprezinta un aspect problematic. Sa nu uitam faptul ca extrem de multi nutritionisti si medici ne recomanda sa reducem consumul de carne si sa ne orientam catre consumul de ciuperci.


Idei de afaceri de succes in agricultura - Cultivarea trandafirilor de dulceata. Trandafirii de dulceata sunt unii dintre cei mai profitabili arbusti pe care ii puteti planta in Romania, mai ales daca alegeti sistemul ecologic. Vor rezulta productii intensive de trandafiri de dulceata, sursa exceptionala de materie prima pentru dulceturi, siropuri, bauturi racoritoare, remedii naturiste si nu numai.


Afaceri de succes in 2013 - Cultivarea Goji, Aronia si a merisoarelor. Este vorba despre 3 arbusti fructiferi exotici, arbusti pe care ii cultivam cu succes si in tara noastra. Aceste culturi se adapteaza in mod optim conditiilor climatice de la noi din tara si ofera productii intensive pe care le putem valorifica la preturi extrem de inalte.


Mai multe detalii despre aceste idei de afaceri de succes si multe altele, descoperiti aici >>>





Tags: afaceriafacereidei de afaceriidei afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum sa alegi senzorul de temperatura potrivit pentru afacerea ta - ghid complet

de Idei de afaceri
04 Apr 2024
In domeniul industrial, monitorizarea si controlul temperaturii sunt aspecte esentiale pentru asigurarea functionarii eficiente si sigure a...

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]