Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri pentru 2017. Care ti se potriveste?

de Alina Constantinescu 04 Iul. 2017 11535
3.86 din 67 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca vrei sa faci bani si ai anumite abilitati, cunostinte sau un talent anume, le poti exploata profitabil in acest an. Acorda-ti sansa de a-ti implini visul si canalizeaza energia in directia afacerii tale.

Atelier de tamplarie

Orice casa trebuie mobilata… Crezi ca oamenilor le mai raman bani pentru mobila comandata in Italia? Parca n-as crede! Mai bine o mobila buna, frumoasa, rezistenta si la pret accesibil!

In plus, statisticile de ultima ora anunta ca romanii prefera mobila romaneasca. Iata deci, ideea unei afaceri cu sanse maxime de reusita in 2017: atelier de tamplarire
Piata de desfacere? Case, pensiuni, case de vacanta, terase, restaurante etc. Mobila sa ai de vanzare, caci clienti sunt!

Stand de sucuri naturale

Pentru o persoana sau o familie care isi doreste independenta financiara sau suplimentarea veniturilor, vanzarea de sucuri naturale este o afacere perfecta.

Ai remarcat cu siguranta prezenta in diverse statiuni sau supermarketuri a unor mini-standuri unde intreprinzatori ingeniosi desfasurau afaceri profitabile si extrem de simple: inarmati cu o presa manuala de stors citrice, acestia ofereau doritorilor, pe loc, un suc natural de portocale, grapefruit sau lamai.

Daca vinzi 150 de pahare de suc pe zi la 3 lei paharul, atunci rezulta incasari de 450 de lei zilnic. Asta inseamna ca intr-o luna obtii 13.500 de lei, din care trebuie sa scazi 7.000 de lei, echivalentul costurilor cu fructele si paharele, plus alti 2.000 de lei pentru chiria spatiului. In final, ar ramane un profit lunar de 4.500 de lei.

Afacere cu ciuperci

Din ce in ce mai multa lume vrea sa manance sanatos. Din ce in ce mai multa lume tine post sau prefera dieta vegetariana, iar ciupercile sunt alegerea perfecta si delicioasa. Dintre toate culturile, cea de ciuperci aduce cel mai mare randament pe metru patrat.

Cultura de ciuperci Champignon si Pleurotus reprezinta o afacere extrem de banoasa pentru intreprinzaorii care au realizat faptul ca atat pe piata interna cat si peste hotare exista un nivel inalt de cerere pentru acest tip de ciuperci.

Piata ta: magazine tip aprozar, lanturi de hypermarketuri si supermarketuri, piete agro-alimentare, restaurante, unitati tip fast-food, pizzerii, fabrici de conserve, pensiuni.

De ce sa incepi o afacere cu ciuperci:

    * Ai ACUM oportunitatea finantarii prin fonduri europene sau obtinerea de subventii pentru culturile in solarii;
    * Materialele necesare productiei de ciuperci sunt foarte ieftine si usor de procurat (paie, balegar);
    * Nu-ti bati capul cu spatiul pentru ca poti cultiva ciuperci pe paturi suprapuse;
    * Ai piata de desfacere pentru ciuperci tot timpul anului dar in special in perioadele de post.

Cultivarea de plante medicinale

Oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la medicina naturista, fitoterapia e in floare, iar frumusetea doamnelor se bazeaza din ce in ce mai mult pe extractele din plante medicinale.
Nu mai vorbim de faptul ca plantele aromatice constituie de mii de ani "secrete bine pazite" ale unor delicatese culinare vestite in intreaga lume.

Culturile BIO, foarte apreciate inclusiv din punctul de vedere al pretului de vanzare, pot fi implementate cu succes in tara noastra.


Tags: afaceri pentru 2017afacere cu sucuri naturaleafacere cu ciupercicultivare plante medicinale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.86 din 5 - 67 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]