Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri pentru care nu ai nevoie de bani multi

de Florin Amariei 12 Feb. 2020 12247
4.01 din 35 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cand simti ca iti doresti sa pornesti pe propriul drum si sa devii propriul tau sef, inseamna ca deja ai mentalitatea potrivita pentru a incepe o mica afacere. Asadar, noi iti oferim 4 idei de afaceri pentru care nu ai nevoe de bani multi.

Din capul locului trebuie sa precizam ca o afacere nu este o joaca, iar pentru momentul acesta va trebui sa fii pregatit financiar si psihic. Noi iti recomandam sa iti incepi aventura in antreprenoriat in timp ce iti continui si locul de munca. Daca este posibil sa treci de la contract full-time la part-time, atunci e si mai bine. Tine cont de aspectul acesta. Va fi important pentru a-ti asigura o plasa de siguranta, intrucat nu stii niciodata ce se poate intampla pe parcursul desfasurarii unei afaceri. Nu spunem ca nu vei avea parte de succes, dar poate ti se va schimba perspectiva si vei dori sa faci altceva sau poate ca vei dori sa continui ca angajat dupa ce observi cat dureaza pana ajungi la profit cu propria afacere. Sa continuam acum cu cele 4 idei de afaceri pentru care nu ai nevoie de bani multi
 
1. Curierat pe bicicleta/tricicleta/trotineta
Pentru inceput ai nevoie de o bicicleta (daca e electrica, te scapa de efort fizic) sau un alt tip de transport care sa nu necesite consum de combustibil. Apoi iti va trebui un smartphone cu o baterie buna sau/si o baterie externa pentru a ramane permanent conectat la retea. Ei bine, partea grea (ca-n orice business) este sa iti creezi o retea de clienti. Ei iti vor genera sursa de venit. In momentul de fata, acest tip de afacere pentru care nu iti trebuie bani multi este mai potrivita pentru orasele in care nu au aparut deja serviciile de acest gen oferite de companii mari. In Bucuresti, spre exemplu, Uber si Glovo se lupta pentru a castiga cati mai multi clienti. Romanii au inceput sa aiba incredere in e-commerce si isi doresc sa elimine din ziua lor aglomerata responsabilitatea de a face cumparaturi sau de a duce rapid dintr-un loc in altul un cadou sau alte lucruri de genul acesta. Daca vei fi determinat, atunci intr-un an iti vei putea crea propria retea de curieri pe bicicleta si vei putea, in cele din urma, sa renunti si la locul de munca actual.
 
2. Ghid pentru straini
O afacere care poate fi infiintata cu 600 de euro, bani pe care ii poti recupera in 3 luni. O tanara de 25 de ani a renuntat la job si a lansat business-ul Trip to Romania in 2013. Raluca Muresan a demonstrat ca poti face bani si din vacantele strainilor care vin sa viziteze Romania.
 
Pentru a deschide o astfel de afacere trebuie sa stii cat mai multe lucruri despre atractiile turistice din tara, povestile si locurile frumoase din Romania, dar si istoria locurilor pe care le vei prezenta.
 
Vei avea nevoie de acte pentru infiintarea firmei sau PFA si de un site sau un domeniu pentru site, care costa in jur de 50 de dolari + TVA. In schimb, crearea unui site poate costa mai mult, poate ajunge la cateva mii de euro, dar pentru inceput poti folosi un blog.
 
3. Afacere cu lavanda
Planta este nepretentioasa, se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8.000 de euro/ha! Click AICI pentru detalii complete!
 
4. Cresterea prepelitelor
O baterie cu 1.000 de prepelite, care ocupa doar 2 metri patrati, va aduce un profit net de 60.000 de lei pe an! Click AICI pentru ghidul complet!

Succes! 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: afaceri ieftineidei de afaceri miciidei de afaceri cu bani putiniafaceri cu bani putiniafaceri mici romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.01 din 5 - 35 voturi.

Articole conexe

Afaceri cu bani putini: idei de afaceri care iti aduc profit imediat

de Idei de afaceri
23 Feb 2023
Orice idee de afacere, trebuie sa fie sustinuta de rezultate concrete. Dintr-o multitudine de idei, timpul le pastreaza doar pe cele pregatite sa...

Sase idei de afaceri mici din care sa te inspiri

de Idei de afaceri
21 Ian 2021
Daca iti doresti sa treci de la statutul de angajat la cel de sef propriu, poti opta pentru o afacere de mici dimensiuni, in care munca ta poate fi...

6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum

de Florin Amariei
11 Aug 2020
Daca vrei sa obtii un venit suplimentar, atunci avem 6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum drept sugestii pentru tine. Inspira-te, creeaza...

7 idei de afaceri mici care te vor ajuta sa ai mai multi bani

de Florin Amariei
29 Apr 2021
De ce 7 idei de de afaceri mici? Avand in vedere conditiile actuale ale pietei fortei de munca, anticipam ca vor exista romani doritori sa porneasca...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]