Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 moduri prin care tehnologia web ajuta la dezvoltarea afacerii tale

de Alexandra Popescu 21 Aug. 2014 2516
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Exista mai multe tipuri de afaceri si mai multe moduri de a le dezvolta. Personalul inteligent, dezvoltarea agresiva a afacerii, parteneriatele strategice, relatiile cu investitorii si multe altele contribuie la succesul unei companii. Dar cresterea de la o companie mica la una mare implica luarea de masuri distinctive in modelul de afaceri si crearea eficientei care sa aduca o evolutie pozitiva.

In timp ce multi factori contribuie la diferentierea afacerii tale si la obtinerea eficientei si operatiunilor scalabile, un lucru conteaza din ce in ce mai mult – tehnologia.

Insa ce tehnologie trebuie utilizata si cand?

1.    Platformele web pentru acces non-stop la clienti

Tehnologia platformelor web este ideala pentru o serie de solutii de afaceri. Utilizarea constanta a smartphone-urilor si tabletelor nu este doar un mod de viata, ci reprezinta si un mijloc puternic si direct pentru a atinge si influenta clientul. La fel de important, aceste platforme permit clientilor sa ajunga la tine.

2.    Moduri de a imbunatati eficacitatea afacerii cu tehnologie web

Programele construite pentru mediul online sunt potrivite pentru interactiunile cu clientii, precum si pentru agregarea si prelucrarea tuturor tipurilor de informatii. Cele mai multe intreprinderi au nevoie de aplicatii si formulare care trebuie completate de catre clienti, dar programele web ofera clientilor acces 24/7.

Platformele web stocheaza cantitati mari de date in baze de date centrale si ofera mai multe moduri pentru a descifra, organiza si evalua aceste informatii. Nu numai ca aceste beneficii imbunatatesc viteza operatiunilor tale, dar ele permit si dezvoltarea exponentiala a afacerii pe care o conduci.

Aceste aplicatii ale interfetelor web includ intrari CRM si baze de date, instrumente de raportare a investitorilor, interfete de servicii pentru clienti si multe altele.

3.    Platforme tehnologice care diferentiaza modelul tau de afacere

Odata ce ai identificat modul in care concurentii folosesc tehnologia, ai putea formula o strategie unica pentru a maximiza eficienta propriei afaceri. Urmareste modurile de a angaja si combina procesele tehnologice pentru a  te diferentia si crea un model de afaceri unic.

4.    Integreaza tehnologia in brand

Dupa ce ai imbratisat tehnologia de ultima ora si ai implementat-o in organizatia ta, asigura-te ca brandul companiei reflecta acest lucru. Daca solutiile tehnologice sunt mai bune decat standardele industriei in care activezi, consolideaza brandul cu acestea pentru a atrage clientii.


Tags: tehnologiemanagementafaceri online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

4 idei de afaceri online in care te poti lansa acum

de Idei de afaceri
24 Aug 2020
spune ca, in viata, exista persoane care, cand vad ca vine un tren, fac totul pentru a urca in el, fara sa stie cu adevarat ce le asteapta,...

Cum sa-ti dezvolti startup-ul in tehnologie la nivel global?

de Botezatu Razvan
18 Feb 2016
In ultimul timp, cuvintele: inovatie, tehnologie, tech, sunt tot mai des auzite, se pune mai mult accent pe ideile inovative. O astfel de viziune are...

Dezvoltarea tehnologiei iti ofera oportunitatea unei afaceri profitabile: printarea digitala

de Andrioae Ruxandra
28 Aug 2014
Conform statisticilor, majoritatea firmelor de imprimare digitala angajeaza mai putin de 10 persoane. Cu cat mai multi proprietari folosesc...

5 idei de afaceri online pe care sa le valorifici in 2014!

de Ilinca Dobrescu
27 Nov 2013
Mai avem putin si trecem in anul nou. Si daca anul 2013 nu v-a adus ceea ce v-ati dorit si nu ati avut parte de bucuria de a va vedea obiectivele...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]