Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 idei de afaceri in 2012, 6 afaceri profitabile in Romania!

de Adela Simonescu 16 Mar. 2012 6140
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri te tenteaza? Crezi ca ai abilitatile si competentele care sa te promoveze ca potential antreprenor de succes? Esti constient ca drumul de la idei de afaceri la afaceri profitabile este unul lung si dificil, de foarte multe ori? Atunci se poate sa fii pregatit pentru antreprenoriat si sa ti se potriveasca una dintre ideile de afaceri pe care ti le propunem in continuare.

Haideti sa vedem care sunt cele 6 idei de afaceri pentru 2012, afaceri profitabile care se pot demara in Romania, in 2012:

1. Cosuri de cadouri - idei de afaceri in 2012, afaceri profitabile potrivite pentru cei orientati spre lucrul manual in mod considerabil. Multi se vor specializa pe confectionarea de cosuri din rachita si multi doar pe aranjamentul cosurilor cu produse ce vor fi oferite cadou.

2. Centru de reparatii de telefoane mobile - idei de afaceri in 2012, afaceri profitabile care se adreseaza unor audiente masive. De cate ori nu ne-am trezit cu telefoanele stricate si in afara intervalului necesar pentru folosirea garantiei? Aici interveniti dvs, cu serviciile unor profesionisti cu care colaborati.

3. Firma de catering vegetarian - idei de afaceri in 2012, afaceri profitabile pentru cei care inteleg faptul ca numarul persoanelor vegetariene este din ce in ce mai mare si ca, uneori, si restul populatiei simte nevoia sa faca o pauza de carne si sa treaca pe vegetale. Mai mult, catering-ul vegetarian mai este util si celor care doresc sa pastreze posturile de peste an.

4. Centru de asistenta pentru persoanele varstnice - idei de afaceri in 2012, afaceri profitabile si de viitor. Persoanele varstnice sunt in numar din ce in ce mai mare si au nevoie de asistenta unui personal pregatit in acest sens. Investitiile nu sunt reduse si in aceste proiecte ar trebuie sa se implice persoanele cu un capital minim de 30.000 de euro.

5. Anticariat online - idei de afaceri in 2012, afaceri profitabile pentru cei pasionati de carti vechi. Anticariatele offline incep sa isi piarda din popularitate si sa faca loc celor online.

6. Centru de plasare de antrenori personali de fitness, aerobic, yoga, pilates samd.  - idei de afaceri in 2012, afaceri profitabile pentru cei cu un buget mediu de investitii. Aveti nevoie de un website prin intermediul caruia sa va promovati serviciile de plasare de personal si prin intermediul caruia sa va si cooptati profesionistii cu care doriti sa colaborati. Profiturile vin din comisioanele aplicate antrenorilor carora le intermediati accesul la clientii doritori.


Tags: afaceriafaceri profitabileidei de afaceriidei afaceriidei de afaceri 2012afaceri 2012

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]