Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 idei de afaceri pe care le poti porni de acasa

de Ideideafaceri.ro 13 Aug. 2019 7189
4.3 din 27 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vrei sa fii propriul tau sef? Ti-ar placea sa lucrezi de acasa? Ai vrea sa detii controlul destinului tau financiar, in loc sa muncesti pentru altii?

Daca iti place sa lucrezi de acasa, dar nu ai o suma minima pentru investitii, e in regula. Antreprenoriatul e de viitor pentru tine. Ai mai jos cateva idei de afaceri care costa putin si pe care le poti incepe de acasa.
 
Autor – ai visat vreodata sa scrii o carte? De ce sa nu incepi azi? Chiar daca nu urmezi un traseu traditional de publicare, poti face bani din auto-publicare. Ai putea investi direct in imprimarea si promovarea cartii tale. Aceasta idee este foarte buna mai ales daca tu consideri ca ai un cuvant de spus.
 
Babysitting/ Ingrijirea cu ziua – daca te pricepi sa ai grija de copii, ai putea oferi servicii de babysitting pentru parintii din cartier. Verifica regulile si asigurarile pe care trebuie sa le respecti inainte sa incepi.
 
Acompaniere animale – Locuiesti intr-o zona cu multi proprietari de caini? Daca da, sunt sanse foarte mari ca cineva sa vrea sa stie ca al sau caine e ingrijit de un iubitor de animale atunci cand e la serviciu sau in vacanta. De ce sa nu-ti oferi serviciile pentru plimbarea cainilor cu ziua? Astfel, daca esti iubitor de animale, vei putea sa-ti faci noi prieteni printre patrupezi. Pune afise prin cartier cu serviciile tale si cu siguranta vei fi contactat.
 
Programator – Orice afacere care nu e inca pe internet, ar trebui sa apara si pe internet, iar cele care deja exista vor avea nevoie mereu de imbunatatiri. Asta inseamna codificarea muncii designerilor, improvizarea unor coduri deja existente pentru un site mai performant, solutii pentru software de programare, sau orice alt serviciu situat intre cele mentionate anterior.
 
Fotografi independenti – Esti oare un geniu ascuns in spatele aparatului de fotografiat? Daca e asa, de ce sa nu-ti folosesti talentele in deschiderea unei afaceri? Poate vei vrea sa fotografiezi nunti sau alte evenimente. Sau poate vei vrea sa creezi un stoc de fotografii online si sa le vinzi. Aici vei avea parte de multa libertate. Indiferent de optiune, ce mai astepti? Apuca-te de fotografiat.
 
Imobiliare – In cartierul in care locuiesti sunt oameni care se chinuie sa-si vanda casa? Daca te pricepi atat la decoratiuni interioare cat si la curatirea casei, ai putea sa incepi o astfel de afacere. Intr-o astfel de afacere, te deplasezi la casele care sunt de vanzare pe piata si ii ajuti pe proprietari sa le decoreze astfel incat sa fie mai usor vandabile.


Tags: 6 idei de afaceriafaceri de pornit de acasaafaceri acasaafaceri miciafaceri cu bani putini

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.3 din 5 - 27 voturi.

Articole conexe

Afaceri cu bani putini: idei de afaceri care iti aduc profit imediat

de Idei de afaceri
23 Feb 2023
Orice idee de afacere, trebuie sa fie sustinuta de rezultate concrete. Dintr-o multitudine de idei, timpul le pastreaza doar pe cele pregatite sa...

6 idei de afaceri pentru 2021

de Florin Amariei
24 Feb 2021
Daca esti in cautarea unor idei de afaceri pentru 2021, atunci noi iti propunem 6 din care sa alegi! Antreprenoriatul este plin de provocari, insa...

Sase idei de afaceri mici din care sa te inspiri

de Idei de afaceri
21 Ian 2021
Daca iti doresti sa treci de la statutul de angajat la cel de sef propriu, poti opta pentru o afacere de mici dimensiuni, in care munca ta poate fi...

6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum

de Florin Amariei
11 Aug 2020
Daca vrei sa obtii un venit suplimentar, atunci avem 6 idei de afaceri mici care pot fi pornite acum drept sugestii pentru tine. Inspira-te, creeaza...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]