Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 idei de afaceri pentru tinerii antreprenori

de Andrioae Ruxandra 31 Iul. 2014 4868
3.5 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Majoritatea oamenilor de afaceri de succes si-au inceput cariera inca din adolescenta. Primii pasi in lumea antreprenoriatului pot scoate la iveala dificultati si provocari, dar pentru cei care stiu ce inseamna efortul depus si obstacolele care apar pe parcurs, acestea nu inseamna nimic in comparatie cu rasplata indeplinirii visului, adica dezvoltarea si extinderea afacerii.

 
Iata in randurile de mai jos 6 idei de afaceri menite sa-ti dezvolte creativitatea. Majoritatea pot fi incepute si de tineri, doar cateva dintre ele presupunand cunostinte specializate.
 
1. Servicii de curatenie a garajului
 
Curatenia intr-un garaj nu este cea mai buna idee pentru timpul liber, doar daca se intampla contra cost. Asadar, ii poti convinge pe oameni ca au nevoie de serviciile tale, mai ales daca esti politicos si te faci placut.
Costurile afacerii sunt minimale, ai nevoie doar de solutii de curatare si de mult efort. Pentru a atrage clienti, poti imparti flyere vecinilor si prietenilor sau pur si simplu oamenilor din oras.
 
2. Transportarea gunoaielor
 
Fie ca le tin in curtea din spate, in garaj sau sub scari, oamenii din toata lumea au gunoaie si tot felul de vechituri, iar multi dintre ei sunt dispusi sa plateasca pentru a scapa rapid de ele.
Un aspect minunat al acestei afaceri este ca, daca cineva are lucruri vechi de aruncat, altcineva s-ar putea sa aiba nevoie de ele. Ai fi surprins ce fel de lucruri vechi cauta unii oameni, iar tu ai avea ocazia (dupa ce le restaurezi putin) sa le vinzi online. 
 
3. Repararea motoarelor
 
Daca esti priceput la mecanica, ai o trusa de scule si un garaj in care poti lucra, atunci tocmai ai intrat pe piata repararii motoarelor. Vecinii si prietenii vor putea apela la tine si, astfel, poti intra in afacere rapid. Clientii multumiti te vor recomanda mai departe si vei reusi sa iti dezvolti afacerea in timp util.
 
4. Fabricarea lumanarilor ambientale
 
Daca esti creativ si vrei sa distrezi, poti crea lumanari din ceara, lumanari colorate, lumanari parfumate sau lumanari aroma therapy. Poti vinde lumanarile atat online, cat si offline. Daca lumanarile vor avea un design unic, afacerea ta va expoda in mai putin de un an, mai ales daca iti vei promova foarte bine afacerea.
 
5. Crearea bijuteriilor
 
Ca si fabricarea lumanarilor, acest gen de afacere este pentru antreprenorii cu simt creativ. Va dura putin timp pana vei incepe, dar nu ai nevoie de atat de multa pregatire, iar daca vei folosi argint si margele, costurile nu vor fi foarte mari. Este nevoie de timp sa inveti cum sa confectionezi bijuterii hand-made, dar te poti interesa pe piata de afaceri cum si ce sa faci pentru a incepe afacerea. Daca produsele tale sunt atractive, poti fixa preturi acceptabile si poti oferi reduceri pentru a atrage clienti.
 
6. Web design 
 
Este genul de afacere care presupune o anumita experienta si cunostinte pentru a incepe. Exista multi oameni care se intituleaza web designeri si care doar folosesc template-uri, avand o baza de cunostinte minime, formata in html. Dar nu este de ajuns. In acest domeniu, banii reali sunt facuti de cei care stiu totul despre web design. Daca exista ceva care te intereseaza, nu va dura prea mult timp sa inveti si o poti face studiind carti, diverse documente sau participand la cursuri in domeniu.
 
Sursa: www.businessinsider.com 
 


Tags: afaceriidei de afacerioportunitati de afaceritineri antreprenoriafaceri tineristart in afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.5 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]