Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 idei de afaceri pentru profituri incredibil de mari in 2014!

de Maria Nicutar 17 Ian. 2014 4959
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Idei de afaceri profitabile, asta cautam in 2014. Si daca nu le-am descoperit deja, inseamna ca suntem pe cale sa o facem. Va prezentam mai jos 8 dintre cele mai interesante idei de afaceri in 2014, in Romania:

1. Servicii de corectura si optimizare CV-uri. Intr-adevar, 2014 ramane unul din acei ani in care joburile vor fi la mare cautare in randul unor audiente ingrijorator de mari. Principalul impediment in a gasi un loc de munca avantajos si stabil ramane CV-ul prost realizat, slab, neoptimizat.

In mod clar, o solutie este sa apelam la profesionistii care ne pot ajuta sa realizam un CV corect din toate punctele de vedere, cu informatii comunicate de asa natura incat sa impresioneze, sa ne scoata in evidenta plusurile si sa ne castige sansa de a participa la un interviu cu viitorul angajator.


2. Agentie de recrutare si plasare de angajati virtuali. Angajatii virtuali ne aduc beneficii notabile. Nu au nevoie de spatiu de birouri, vor folosi in majoritatea cazurilor echipament personal si nu vor irosi timpul pe drumul catre munca. Si pentru ei sunt beneficii notabile si acest lucru conteaza enorm, mai ales in perioada de criza economica. Evident, cererea pentru acesti angajati dispusi sa isi indeplineasca sarcinile de acasa este in ascensiune sigura, de unde si potentialul acestei oportunitati de afaceri!


3. Servicii de optimizare a magazinelor online. Multe, dar nu toate reusesc sa obtina profituri. O serie larga de magazine esueaza inca din primele luni de functionare. Multe nu au paginile indexate, altele nu au contracte avantajoase cu furnizorii, altele nu detin spatiu de depozitare sau contract bine negociat cu agentiile de curierat. Exemple de greseli sunt numeroase. Solutia este sa aducem aproape de noi profesionistii care ne pot indruma pe drumul cel mai scurt catre profituri.


4. Magazin Second Hand cu obiecte vestimentare, accesorii si jucarii. Daca este vreun domeniu care sa functioneze cu adevarat eficient, acesta este cel reprezentat de lumea SH-ului. Cumparam SH pentru ca preferam sa alocam un buget banesc cat mai restrans pe anumite produse cu viata destul de mica: jucarii, genti, articole vestimentare si nu numai.

Capitalul minim pentru a deschide un SH? Nu mai putin de 10.000 de euro, o suma rezonabila, avand in vedere faptul ca oportunitatile de dezvoltare sunt uriase si ca potentialul de profitabilitate este cu adevarat incredibil!


5. Website de tutoriale de limbi straine si Photoshop. Tutorialele raman unele dintre cele mai potrivite strategii de dezvoltare profesionala. Invatam DTP si SEO, SEM si contabilitate, resurse umane si logistica, geografie si japoneza. Cu toate ca pare imposibil, orice se poate invata cu ajutorul unui tutorial bine realizat.


6. Microstock de fotografii profesionale. Fotografiile de calitate au inundat internetul. Ele reprezinta marca de calitate a unui produs, a unui blog, a unui website, a unui serviciu, a unei persoane care doreste sa isi consolideze reputatia si imaginea.

In prezent, fotografiile profesionale au devenit unele dintre cele mai bine vandute produse in mediul online. Site-ul de tip microstock reprezinta o afacere cu adevarat banoasa si cu sanse solide de dezvoltare in anii care vin.


7. Realizare de teme si template-uri pentru bloguri, website-uri si segmentul mobile. Din nou ajungem la importanta elementelor vizuale. Imagini de calitate, template-uri de calitate, teme care sa ne inspire cititorii...

Care este capitalul banesc de care aveti nevoie pentru a incepe o astfel de afacere? Aveti nevoie de minim 10.000 de euro pentru a forma o echipa de profesionisti care sa va ajute sa lansati cateva produse exceptionale, un portofoliu profitabil timp indelungat!


Mult succes si afaceri profitabile!





Tags: afaceri 2014afaceri in 2014oportunitati de afaceri in 2014

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]