Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 sfaturi pentru succes in comertul online

de Ilinca Dobrescu 10 Feb. 2014 2748
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Industria comertului online tinde sa se dezvolte din ce in ce mai rapid si odata cu aceasta dinamica, interesul antreprenorilor pentru aceste afaceri creste in mod direct proportional.

Evident, nu toate afacerile vor avea parte de rate inalte de incasari, ci doar cele conduse tinand cont de cateva sfaturi oferite de experti din domeniu.

Iata 7 sfaturi utile pentru comert online de succes, oferite de specialistii Mashable:

1. Consolidati o experienta orientata catre utilizator.
Tineti cont de nevoile si dorintele utilizatorilor si oferiti-le exact acele produse care li se potrivesc in mod perfect.

Experienta utilizatorilor este esentiala pentru ca nivelul de incasari sa fie cat mai puternic, pe baza unei rate inalte de engagement si fidelitate.

2. Consolidati serviciul pe care ati dori sa il utilizati chiar voi insiva. Daca este greoi, dificil de utilizat, dureaza mult sau impune obstacole serioase, atunci cu siguranta trebuie sa il reganditi impreuna cu specialistii din echipele voastre.

3. Feedback-ul din partea clientilor este vital pentru o continua imbunatatire a serviciilor si gamelor de produse oferite.

4. Folositi social media, dar nu va bazati pe retele in mod exclusiv. Retetele de social media ne pot aduce trafic consistent si un flux puternic de clienti activi, insa nu va fi de ajung pentru realizarea unui plan de marketing complet.

5. Investiti in sectorul de mobile, indiferent cat de dificil este, indiferent cat de mari sunt investitiile necesare. Luati in echipa un profesionist care poate sa va ajute sa oferiti o experienta uluitoare si pe mobile, la fel ca pe PC.

6. Oferiti recompense clientilor activi si celor care va aduc noi clienti, pe baza de recomandari si referinte. Aceasta strategie este menita sa creasca nivelul de loialitate de care va veti bucura din partea clientilor care va aduc si va vor aduce incasari din ce in ce mai mari.

7. Continuati sa va dezvoltati la pas constant. Nu exista stagnare, indiferent de industria in cadrul careia va dezvoltati, cu atat mai putin in domeniul comertului online. Dezvoltati-va in mod constant, prin intermediul noilor tehnologii, cu ajutorul profesionistilor care se tin la curent cu noi trenduri, produse si servicii, software-uri si sisteme de operare care va pot aduce un grad mai mare de eficientizare in oferirea de servicii impecabile.


Mult succes si afaceri online profitabile!


sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: afaceri onlinesucces onlinesucces in afaceri onlinecomert onlinesucces comert online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

4 idei de afaceri online in care te poti lansa acum

de Idei de afaceri
24 Aug 2020
spune ca, in viata, exista persoane care, cand vad ca vine un tren, fac totul pentru a urca in el, fara sa stie cu adevarat ce le asteapta,...

5 idei de afaceri online pe care sa le valorifici in 2014!

de Ilinca Dobrescu
27 Nov 2013
Mai avem putin si trecem in anul nou. Si daca anul 2013 nu v-a adus ceea ce v-ati dorit si nu ati avut parte de bucuria de a va vedea obiectivele...

Idei de afaceri online in 2013 - De unde ies banii in viitor?

de Victor Oancea
18 Mar 2013
De unde ies banii in 2013 si in urmatorii ani? Iata intrebarea de 10 puncte ... De unde ne scoatem noi banii, din ce idei de afaceri online. Stim...

Afaceri online: Iubita virtuala la abonament lunar de 250 de dolari!

de Adela Simonescu
20 Feb 2013
Stim ce efecte si ce impact urias are sentimentul de gelozie asupra celor din jurul nostru. Gelozia poate sa dezbine dar sa si apropie. Iata un...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]