Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacerea ta poate prinde aripi...de fluture

de Andrioae Ruxandra 15 Aug. 2014 3870
4 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca doresti sa iti incepi o afacere cu propria ferma de fluturi, atunci trebuie sa te asiguri ca ai toate informatiile despre acest domeniu. Exista specii diferite de fluturi si multi oameni sunt fascinati de culorile lor superbe, asadar este o ocazie pentru tine sa incepi un asemenea business.

 
Ca proprietar de afacere, promovarea acesteia este vitala. Cu ajutorul retelelor sociale si mediului online, in general, iti poti face cunoscuta afacerea, poti distribui flyere sau poti alege orice alta forma de advertising. Daca vrei sa inveti cum sa-ti promovezi crescatoria de fluturi, mai jos ai cateva idei care te pot inspira.
 
Prin gasirea cumparatorilor poti avansa rapid pe piata de afaceri, de aceea trebuie sa fii informat in legatura cu aceasta nisa.
 
Incearca sa creezi un site pentru afacerea ta; site-ul trebuie sa aiba un aspect profesionist si sa prezinte iubitorilor de fluturi ofertele tale, fara sa uiti ca este imaginea principala a afacerii tale. Colectionarii infocati vor dori cu siguranta sa cumpere specii de fluturi care le lipsesc, ceea ce inseamna ca profitul iti va bate la usa curand. 
O alta idee pentru promovarea afacerii tale o reprezinta integrarea in comunitatile colectionarilor de fluturi. 
 
Crescatoriile de fluturi sunt apreciate mai ales de catre copii, de aceea, poti merge la scoli sau in licee pentru a invita copiii, impreuna cu parintii sau cadrele didactice, sa iti viziteze crescatoria. Daca esti pasionat de fluturi si ai cunostinte despre ingrijirea acestora, atunci ii poti invata pe copii sa aiba grija de ei, chiar daca durata lor de viata este una scurta.
 
In acest fel, poti atrage simpatia parintilor si te-ai putea bucura chiar si de sponsorizari, povestind si ilustrand viata fluturilor si satisfacand, in acelasi timp, curiozitatile copiilor.
 
Poti face schimb de exemplare de fluturi cu alti colectionari la fel de pasionati ca tine, altfel incat afacerea ta nu va avea nevoie de foarte mult timp pentru a se pune pe picioare.
 
Este important sa incerci sa afli cat mai multe despre lumea fluturilor si despre modul in care acestia evolueaza. Exista licitatii care propun vanzarea unor specii rare de fluturi, iar daca ai suficiente exemplare, le poti scoate la licitatie si sa faci rost de altele mai atractive, care sa atraga atentia publicului. 
 
Mai mult, iti poti transforma o camera intr-un muzeu al fluturilor si poti primi vizitele celor care vor sa faca schimb sau sa iti cumpere exemplarele. Oricine are simtul esteticului va fi pe deplin atras de afacerea ta.
 
Sursa: www.startupbizhub.com 
 


Tags: antreprenoriafaceriidei de afacerifluturicrescatorie fluturiafaceri fluturi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 5 - 7 voturi.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Antreprenoriat la inceput de drum. Carti utile despre business

de Bianca Tila
17 Feb 2023
Suntem in 2023, iar acum modul de lucru s-a schimbat. Multi tineri doresc sa-si schimbe viata sau locul de munca incepand o mica afacere. Viitorul...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]