Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri agricole cu bani putini

de Camelia Diaconu 15 Feb. 2021 6425
3.81 din 26 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Deschiderea unei afaceri nu inseamna intotdeauna o investitie majora pe care sa o recuperezi intr-o perioada indelungata de timp. Tot mai multe persoane se orienteaza catre mediul rural din dorinta de a trai cat mai sanatos, fara sa mai fie expusi poluarii zilnice si aglomeratiei din marile orase. Isi doresc sa inceapa o viata noua si de cele mai multe ori si o afacere, care sa le aduca venituri profitabile.

Domeniul agricol este unul variat, care iti pune o dispozitie o multime de produse naturale, pe care le poti transforma usor in afaceri profitabile. Usor de pus in practica, tot ce trebuie sa detii este un teren agricol de cateva sute de metrii patrati.
 
Iata cateva dintre cele mai profitabile afaceri pe care le poti incepe cu un buget redus:
 
Apicultura. Chiar daca pare un domeniu dificil, pentru ca vobim despre interactiunea directa cu albinele, apicultura este una dintre cele mai profitabile afaceri pe care o poti incepe la tara. Nu este deloc complicat sa lucrezi in acest mediu este doar obligatoriu sa respecti cateva reguli esentiale. Este imperios necesar sa ai un echipament adecvat, dar si produse de intretinere, pentru a te ajuta sa obtii cea mai buna miere. Mierea este la mare cautare datorita beneficiilor multiple pe care le ofera organismului.
 
Fabricarea dulceturilor. Poate una dintre cele mai profitabile idei de afaceri din mediul rural. Investitia este minima, pentru ca ai nevoie doar de o livada. Profitul poate fi generos mai ales datorita faptului ca tot mai multe persoane sunt interesate sa adopte un stil de viata sanatos, care sa presupuna numai alimente naturale. Borcanele de dulceata pe care le gasim in comert, de multe ori au in compozitie coloranti artificiali si alte substante nu tocmai naturale. 
 
Fabricarea conservelor. Zacusca de casa este cea mai cautata conserva datorita aromelor bogate si gustului desavarsit. Nu toata lumea are posibilitatea sa prepare acasa toate ingredientele de care este nevoie intr-o zacusca si atunci prefera sa cumpere din partea oamenilor care le fac cat mai natural. Muraturile de casa sau chiar tocanita de legume pot aduce un venit suplimentar, mai ales ca se pot face din legumele care nu arata foarte bine si care nu pot fi expuse direct intr-o piata de alimente.
 
Fructe de padure. Sunt la mare cautare indiferent de sezon, iar daca sunt cultivate natural, atunci cu siguranta poti obtine un profit consistent. Capsuni, afine, mure, zmeura, afine, indiferent de fructele alese, investitia nu este una ridicata, ci este nevoie in primul rand de un teren agricol pe care sa fie cultivata productia.  Este o idee banala de afacere, dar cu un potential urias, mai ales daca ai norocul sa inchei un contract cu un lant de magazine in care sa vinzi direct fructele.
 
Bineinteles si cultivarea legumelor. Legumele sanatoase si gustoase sunt la mare cautare. Rosii, castraveti, dovlecei, ardei sau morcovi, oricare dintre aceste legume pot fi vandute la preturi profitabile. Mai mult de atat, pot fi vandute in orice sezon. 
 


Tags: afaceri agricoleafaceri cu bani putiniidei de afaceri la tara

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.81 din 5 - 26 voturi.

Articole conexe

Afaceri cu bani putini: idei de afaceri care iti aduc profit imediat

de Idei de afaceri
23 Feb 2023
Orice idee de afacere, trebuie sa fie sustinuta de rezultate concrete. Dintr-o multitudine de idei, timpul le pastreaza doar pe cele pregatite sa...

5 afaceri cu bani putini pentru femei

de Alina Constantinescu
20 Aug 2020
Vrei sa pui pe picioare o afacere profitabila, dar nu stii de unde sa incepi? Iata cateva idei de afaceri pentru simple si accesibile oricarei femei....

15 idei de afaceri cu bani putini pentru 2015, si nu numai!

de Andreescu Sorin
24 Aug 2015
Pentru cei interesati sa valorifice idei de afaceri cu bani putini in 2015, iata cateva sugestii dintre cele mai interesante: 1. Realizarea de...

Afaceri cu bani putini: Firma de organizare de evenimente!

de Adela Simonescu
19 Iun 2014
Organizarea de evenimente reprezinta una dintre pasiunile noastre cele mai puternice. Cine nu s-a visat vreodata devenind o faimoasa organizatoare de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]