Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri in 2013 - Ferma de puieti de arbori si arbusti decorativi!

de Victor Oancea 22 Oct. 2012 5604
4.8 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Un lucru este sigur: anul 2013 va fi unul castigator pentru acei antreprenori care stiu faptul ca esential sa puna accentul pe diferentiere fata de ce exista deja pe piata. Anul 2013 va fi unul propice si pentru cei care vor demara afaceri in domenii in care competitia este una mai redusa, mai putin dezvoltata, in care competitia inca permite accesul la o audienta-tinta larga.

O idee de afacere pe care o putem pune in aplicare in 2013 este cea de a ne deschide o ferma personala de puieti de arbori si arbusti decorativi. Nu este una dintre acele idei de afaceri de care sa auzim la fiecare colt de strada si de aici si interesul multor romani pentru aceasta industrie in dezvoltare, dezvoltare direct proportionala cu succesul domeniului agricol si al domeniului agricol ecologic.

Dupa cum spuneam, un element esential si factor decisiv pentru succes in afaceri in 2013 ramane puterea de diferentiere. Asa ca aceasta idee de afaceri poate sa castige potential urias in momentul in care mizam pe un concept de interes pentru numerosi romani, pe conceptul eco, bio, organic.

Cu alte cuvinte, o ferma de puieti de arbori si arbusti decorativi si crescuti in sistem ecologic ar reprezenta una dintre cele mai interesante si profitabile afaceri in 2013.

Care sunt aspectele de care sa tineti cont pentru a va asigura ca aceasta afacere detine sanse de reusita? Concentrati-va pe realizarea unui plan de afaceri si pe cercetarea concurentilor dvs, pe nivelul lor de dezvoltare si aflati ce planuri de viitor detin.

Este vital sa stiti si cine sunt consumatorii carora va adresati, nevoile si cerintele lor, preturile pe care sunt dispusi sa le achite si nu numai. Nu uitati faptul ca un plus pentru afacerea dvs este reprezentat de varietatea produselor oferite. Asa ca mizati pe consolidarea unei ferme de puieti de arbori, arbusti si liane diverse, de la arbori si arbusti fructiferi, la conifere si portocali, lamai si soiuri de trandafir catarator.

Desigur, este important sa stiti exact ce capital va este necesar pentru start-up si pentru perioada de sustinere si dezvoltare a afacerii. La aceasta suma adaugati si un fond de cheltuieli neprevazute si cooptati un consultant financiar care sa va fie alaturi pentru a va sustine in luarea deciziilor si in efectuarea de noi investitii.

Mult succes si nu uitati sa ne adresati mai multe intrebari in casuta de comentarii daca aveti nelamuriri cu privire la aceasta idee de afaceri!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: ferma de puietiferma de arboriferma de arbusti decorativiafaceriafacereafaceri 2013

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.8 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum sa alegi senzorul de temperatura potrivit pentru afacerea ta - ghid complet

de Idei de afaceri
04 Apr 2024
In domeniul industrial, monitorizarea si controlul temperaturii sunt aspecte esentiale pentru asigurarea functionarii eficiente si sigure a...

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]