Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri mici cu bani putini - Bijuterii handmade

de Maria Nicutar 24 Iul. 2011 9189
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Criza economica ne-a afectat pe toti si acest lucru se vede si in industria bijuteriilor. Lumea se indreapta din ce in ce mai mult catre produse ieftine si atragatoare. Mai mult, s-a dezvoltat foarte avantajos si cultul pentru obiecte unicat, handmade. Iata doua mari avantaje pe care afacerile mici cu bijuterii handmade le presupun si de care trebuie sa profitati atunci cand va promovati produsele.

Ideile de afaceri mici sunt la mare cautare in prezent. Multe dintre ele detin potential de dezvoltare daca sunt gandite in mod inteligent si daca se aleg acele oportunitati favorabile strategiilor de expansiune. Mai mult, ideile de afaceri mici sunt demarabile si administrabile cu bani putini si sunt o alegere buna si pentru perioada care a mai ramas din 2011 si pentru viitor.

Sa ne gandim ca intotdeauna vor fi categorii de consumatori dispusi sa aloce fonduri reduse pentru achizitionarea de podoabe si atunci afacerile din acest domeniu sunt prolifice timp indelungat.

Cei doritori sa intre in industria manufacturarii de bijuterii au nevoie de un spatiu unde sa se efectueze activitatea primara, un calculator conectat la internet, materia prima, timp pentru ansamblare si multa originalitate.

De asemenea, trebuie sa gasiti si un furnizor adecvat pentru aceste afaceri mici. Luati in calcul faptul ca pentru inceput veti dori, cel mai probabil, sa va demarati afacerea la scara mica. Alegeti un furnizor care sa perceapa preturi mici si produceti o cantitate redusa de bijuterii.

Promovati-le si stabiliti daca aceasta afacere vi se pare fezabila si rentabila. In cazul in care veti reusi sa va comercializati produsele rapid si fara efort major, atunci este cazul sa va extindeti productia si sa incepeti sa va promovati produsele catre magazine, pe website-ul personal samd.

Afacerile mici au un mare secret, si anume, acela ca au o putere de a se extinde mult mai mare decat cele mari. De asemenea, procesul de dezvoltare este mai rapid, dat fiind ca birocratia este mai putin complexa la nivelul dvs de afaceri.

Un alt avantaj major al acestor afaceri este faptul ca puteti cu usurinta sa le intreprindeti de la domiciliu, va puteti ocupa de ele in weekend sau in timpul liber si va puteti pastra locul actual de munca in paralel pentru venituri crescute.




Tags: idei de afaceri miciafaceriafaceri bijuteriibijuterii handmadeafaceri domiciliu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]