Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri originale in Romania: Chillbox, greek frozen yogurt!

de Matei Antonescu 15 Iul. 2014 5649
3.5 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Panos Makris a renuntat la viata de corporatie pentru a-si incepe afacerea pe cont propriu. A ales o nisa inca neexploatata in Romania, aducand pe meleagurile noastre un concept nou si foarte popular in afara: iaurtul inghetat.

Anul acesta, in lunas mai, Panos Makris a deschis primul magazin cu iaurt inghetat Chillbox, la parterul centrului comercial Baneasa Shopping City, investind peste 100.000 de euro. „Investitiile sunt chiar mai mari pentru ca pe langa localul propriu-zis avem si un depozit in mall, si avem si contract cu o companie de logistica pentru servicii”, spune acesta.

Discutam despre un magazin cu iaurt inghetat, singurul in Romania in acest moment. In alte tari ale lumii, iaurtul inghetat reprezinta un produs arhicunoscut si indragit de toata lumea.


Cat despre magazinul deschis in Bucuresti, va putem spunem ca functioneaza in sistem de franciza. Astfel, iaurtul este adus in camioane frigorifice de la fabrica din Altena.

Cum se face servirea? Chillbox functioneaza pe conceptul de autoservire. Clientul isi pune in pahar cantitatea dorita de iaurt inghetat, adauga toppingurile dorite si apoi merge la casa, unde se cantareste produsul. 100 de grame de iaurt inghetat costa nici mai mult, nici mai putin de 9 lei.

Panos Makris are de gand sa acopere mai multe orase ale tarii in urmatoarea perioada de timp, planuind sa isi dezvolte afacerea la adevaratul ei potential.

„Peste cinci ani vrem sa avem zece magazine mari in principalele orase din tara. Nu excludem insa nici expansiunea cu chioscuri, respectiv un format de mai mici dimensiuni. Primele localuri vor fi investitii proprii, pentru ca dupa ce am acoperit punctele cheie de pe harta sa ne gandim sa dam mai departe franciza” spune Pano Makris, citat de AgroRomania.ro.



sursa foto: www.chillboxfrozenyogurt.com




Tags: iaurt inghetatafaceri cu iaurt inghetatfrozen yogurtchillboxfranciza chillbox

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.5 din 5 - 7 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]