Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile cu ... flori de apartament!

de Adela Simonescu 13 Feb. 2012 8588
4 din 12 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile profitabile se pot naste din hobby-uri in numeroase cazuri. Cunoastem exemple de persoane care au pornit afaceri din hobby-uri precum olarit, pescuit, colectionare de timbre, crosetat samd. Exemplele lor ne ajuta sa ne descoperim abilitatile de a ne transforma si noi hobby-urile in mici afaceri, in proiecte care ne pot aduce profiturile necesare unui trai decent in 2012.

Totul pare prea simplu pentru a fi adevarat. Ne imaginam probabil bunicutele care stau cu flori in piete si asteapta un cumparator interesat de florile pe care ele le-au crescut si ingrijit de cand erau doar seminte. Ei bine, lucrurile nu trebuie sa se petreaca astfel si in cazul nostru.

Spre exemplu, activitatea de crestere si ingrijire a florilor de apartament se poate converti intr-o oportunitate atragatoare de colaborare cu o florarie, cu un supermarket, cu un magazin online de livrari de flori. Conditia esentiala este sa oferim produse de calitate la preturi avantajoasa atat pentru noi cat si pentru intermediari potentiali in aceasta afacere.

Care sunt investitiile necesare in cazul acestei mici afaceri? Investitiile sunt minime. Alegem un mic spatiu din apartament si incepem sa sadim semintele din care vor iesi florile pe care dorim sa le comercializam. Afacerile la cheie din domeniul ingrijirii florilor de apartament ne ofera informatii referitoare la nu mai putin de 100 de specii de flori deosebite, mai mult sau mai putin exotice si rare.

Unele dintre acestea se comercializeaza la preturi exorbitante, ele fiind flori rare, flori nemaivazute de multi romani, flori care rezista si pe timp de iarna, flori care se transforma in plante decorative valoroase.

Pentru cei care doresc sa isi ingrijeasca florile cu succes exista un ghid care va ofera toate informatiile esentiale din partea unei experte in domeniu, Lavinia Rorich.

Iata si cateva dintre speciile de flori prezentate in cadrul ghidului : Gloxinia, Violeta africana, Passiflora, Primula, Kalachoe, Pentas, Rodiu, Bambus norocos, Philodendron, Steaua Craciunului, Calathea, Alocasia, Hibiscus, Ficus, Camelia, Gardenia, Crossandra, Plumeria, Arucaria, lamai, portocal, mandarin, palmieri diversi, plante tropicale si exotice, plante carnivore si insectivore, cactusi si plante agatatoare, orhidee si plante aromatice si nu numai.


Tags: afaceri cu floriafaceri profitabileafaceriflori exoticeflori carnivore

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 5 - 12 voturi.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]