Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile cu prepelitele cu oua de aur!

de Ilinca Dobrescu 17 Oct. 2013 3175
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Prepelitele japoneze ofera "ouale de aur" de care romanii si strainii s-au indragostit iremediabil. Omleta din oua de prepelita a devenit un mic-dejun preferat de multa luma, un fel de mancare pe care mizam atunci cand vrem hrana sanatoasa, satioasa si extrem de gustoasa.

Insa nu doar ouale sunt produse care reies din cresterea prepelitelor japoneze. Carnea de prepelite, ouale, penajul si chiar si gunoiul de prepelite sunt produse pe care crescatorii mizeaza in mod intens. Toate sunt produse care se cauta si pe piata interna si peste hotare.

Pentru crescatorii de prepelite japoneze, avantajele sunt numeroase si notabile. Discutam despre investitii intiale moderate, in primul rand. Iata un motiv care conteaza enorm pentru orice persoana care doreste sa inceapa o afacere pe timp de criza.

Mai mult, cresterea prepelitelor reprezinta o activitate avantajoasa pentru cei care cauta randament ridicat. Afacerea cu prepelite are un randament fabulos: dupa doar 40 de zile, prepelitele fac oua din care vor iesi alti puisori sau care pot fi comercializate catre gurmanzi.

In acelasi timp, luam in considerare faptul ca prepelitele ofera carne considerata de toata lumea ca fiind o delicatesa ce merita toti banii.

De asemenea, afacerea cu prepelite se bucura de o productie anuala de oua de invidiat. Prepelitele ofera un numar impresionant de oua care merg direct catre marile magazine sau catre restaurantele si firmele de catering de lux.

"Cresterea prepelitelor japoneze", un ghid esential pentru crescatorii de prepelite, ofera date importante despre reproducerea, incubatia, igiena in ferma, prevenirea si combaterea bolilor sau a daunatorilor, sugestii pentru echipamente, informatii despre cum se amenajeaza spatiile de crestere, informatii despre planificarea afacerii, date cu privire la managementul riscurilor afacerii, aspecte esentiale despre pietele de desfacere pentru ouale si carnea de prepelita, autorizatii, documente, acte si nu numai.

Aflati mai multe detalii despre prepelite si afacerile cu prepelite aici >>>




Tags: cresterea prepelitelor japonezecrestere prepelite japonezeafaceri cu prepelite

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]