Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile in 2012 - Ferma de prepelite!

de Ideideafaceri.ro 12 Apr. 2012 5749
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile profitabile potrivite pentru 2012 sunt si cele din domeniul cresterii prepelitelor japoneze. Aceste afaceri sunt imprimate de necesitatea unei investitii mici, de existenta unor cheltuieli reduse si a unui profit rapid si consistent.

Iata cateva aspecte esentiale referitoare la afacerile profitabile cu o ferma de prepelite japoneze:

Afacerile cu prepelite japoneze sunt de mare interes pentru multi romani datorita cererii intensive pentru carnea si ouale de prepelita. Discutam despre cereri din ce in ce mai mari pentru produse considerate a fi sanatoase si recomandate in speciale celor aflati la dieta.

Mai presus de orice, carnea de prepelita a devenit un produs considerat delicatesa in cel mai adevarat sens al cuvantului. Niciunui restaurant care se respecta nu ar trebui sa-i lipseasca din meniu preperatele pe baza de carne de prepelita.

Mai mult, afacerile profitabile cu o ferma de prepelite mai sunt de interes pentru multi romani si datorita necesitatii de fonduri initiale minime, in cazul existentei spatiului necesar.

Sa nu neglijam nici faptul ca discutam despre o tehnologie nesofisticata de crestere a prepelitelor. Acestea sunt pasari rezistente la boli, nepretentioase si foarte productive.

De asemenea, trebuie sa luam in calcul si productivitatea acestor pasari. Discutam despre o productie anuala de oua impresionanta, de circa 350 de oua/prepelita/an.

Nu in ultimul rand, sa luam in calcul si faptul ca nu doar ouale si carnea sunt produse valorificate in cadrul fermelor de prepelite. Mai este demn de luat in calcul si guano, gunoiul rezultat la cresterea prepelitelor si un produs utilizat ca ingrasamant de calitate superioara si foarte cautat pe piata interna si pe pietele externe.

Per total, discutam despre una dintre cele mai profitabile afaceri in Romania, la ora actuala. Cei care doresc mai multe informatii referitoare la aceste afaceri au la dispozitie un ghid esential realizat de experti din domeniu, ghidul "Ferma de prepelite". Ghidul este disponibil pe link.


Tags: ferma de prepeliteprepelite japonezeafaceriafaceri profitabileprepeliteafaceri prepelite

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]