Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile si de viitor? Iata cele mai fertile sectoare!

de Adela Simonescu 22 Apr. 2012 4514
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pentru a ajunge la statutul de afaceri profitabile este nevoie de munca si eforturi sustinute. Mai presus de orice, pentru siguranta ca ideile de afaceri se vor transforma in afaceri profitabile este nevoie de precautie in identificarea sectoarelor in cadrul carora sa ne pozitionam. In mod real, unele sectoare sunt mai fertile la ora actuala si promit mult in anii care urmeaza.

Haideti sa vedem care sunt cele mai fertile sectoare in cadrul carora ne putem pozitiona pentru afaceri profitabile, in 2012 si nu numai:

1. Afaceri profitabile in domeniul fermelor organice. Fermele organice sunt afaceri de viitor, afaceri care promit profituri consistente si din ce in ce mai mari pentru cei care se specializeaza in acest sector. Cererea este din ce in ce mai mare pentru carne, legume si fructe sanatoase, fara utilizarea de fertilizatori, pesticide, hormoni si alte produse toxice.

2. Afaceri profitabile in domeniul educatiei. Pe eductie se mizeaza in mod considerabil de cativa ani si aceasta tendinta se va pastra si in viitor. Accesul la o pozitie avantajoasa in cadrul unei companii puternice, accesul la mediul de afaceri si nu numai sunt activate de un nivel superior al educatiei.


3. Afaceri profitabile in domeniul serviciilor de consultanta in afaceri. Consultanta in afaceri a devenit un element care asigura siguranta, stabilitate, sanse sporite de profitabilitate. Din ce in ce mai multi antreprenori devin constienti de necesitatea de a coopta specialisti si consultanti pentru a ramane pe piata timp indelungat.

4. Afaceri profitabile in domeniul second-hand-ului. Second-hand-ul este la mare cautare, fie ca este vorba despre obiecte vestimentare, despre jucarii, masini sau mobila.

5. Afaceri profitabile in domeniul industriei cosmetice. Produsele cosmetice sunt la mare cerere, in pofida crizei economice. Un trend important este cel al produselor cosmetice organice. Acestea sunt din ce in ce mai cautate si aceasta tendinta se va pastra si in viitor.

6.  Afaceri profitabile in domeniul agentiilor de recrutare si plasare. Agentiile de recrutare si plasare de personal lucreaza in beneficiul companiilor care cauta sa angajeze personal si in beneficiul candidatilor in cautarea unui loc de munca. Serviciile acestora sunt din ce in ce mai cautate.


Tags: afaceri profitabileafaceriafaceri 2012ferme organice

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]