Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri sezoniere cu care poti avea succes pe litoral

de Camelia Diaconu 07 Aug. 2020 6833
4.46 din 55 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sunt idei de afaceri, pe care daca le pui in practica este posibil sa castigi in cateva luni sume de bani fabuloase, care sa te ajute sa te descurci un an intreg. Stilul de lucru sezonier este deja unul adoptat de foarte multi proprietari de afaceri deoarece nu necesita investitii majore, dar pot aduce castiguri profitabile. Iata ce poti incerca vara asta!

Numarul turistilor pe litoral este din ce in ce mai mare, mai mult de atat, ne viziteaza tot mai multi turisti straini, pentru a vedea si pentru a se bucura de minunatiile litoralului nostru. Tocmai din acest motiv, afacerile inspirate de sezon pot fi o sursa sigura de venit pe toata perioada verii, mai ales ca acum vara nu dureaza doar 3 luni.
 
Vanzatori de inghetata. Nu simti ca este vara daca nu mananci o inghetata. Este valabil si pe litoral, acolo unde soarele arde cu putere si simti nevoia sa te racoresti. Afacerea cu comercializarea inghetatei este una dintre cele mai vechi, dar in acelasi timp profitabile deoarece nu necesita o investitie mare, dar cumparatori se gasesc intotdeauna. Pentru a incepe afacerea ai nevoie de masina care sa faca inghetata si echipamente in care sa o pastrezi in conditii optime. Investitia poate ajunge undeva pana la 2.000 de euro, in ceea ce priveste cheltuielile de productie, iar masina se poate incadra intr-un pret de 13.000 de lei. Bineinteles, cu masina ramai o viata. Ai posibilitatea de a repeta acest business in fiecare an. Castigurile pot fi de aproximativ 10.000 de euro pe sezon sau chiar mai mult.
 
Fii ghid pentru turisti. Asa cum spuneam, tot mai multi turisti straini ne calca pragul pentru a descoperi frumusetile tarii noastre. Nu este vara sa nu ajunga si pe litoral ori in Delta Dunarii, acolo unde vara ofera cel mai frumos peisaj. Pentru a fi ghid turistic nu ai nevoie de multe, ci doar de o masina pe care sa fii  dispus sa o folosesti in aceste scopuri si, bineinteles, sa cunosti o limba straina la perfectie. Fiind ghid turistic poti insoti turistii in intregul lor sejur, ii poti ghida catre cele mai frumoase locuri ale Romaniei, ii poti duce la cele mai bune restaurante din orasele in care va opriti, etc. Un ghid turistic poate fi platit pe sejur, adica o perioada de cinci, sapte sau opt zile cu sume cuprinse intre 400 si 700 de euro. Gandeste-te cati bani ai putea face lunar in tot sezonul estival.
 
Amenajeaza-ti o terasa pe faleza. Chiar daca ai crede ca poate costa mult, in fond investitia nu este una ridicata. Amenajarea unei terase presupune un mobilier, pe care il poti obtine usor si gratis din partea furnizorilor pe perioada in care urmeaza sa colaborati si bauturi racoritoare. Daca vrei ceva complex, poti deschide o terasa care sa ofere si mancare. Se plateste o chirie lunara a spatiului pe care urmeaza sa iti deschizi terasa si asta e tot. Terasele nu au cum sa nu functioneze in perioada verii, pentru ca toata lumea merge sa se racoreasca la o bere rece si sa se adaposteasca de soarele puternic. Mai mult, pot cumpara bauturi de pe terasa si pot merge cu ele la plaja, ceea ce este si mai avantajos. In cazul acestei afaceri, trebuie sa iti asumi faptul ca va fi doar pe perioada verii, in lunile in care sezonul estival este in plina desfasurare. Dar, chiar si asa, poti castiga sume de bani, care sa iti asigure un venit decent pentru tot anul
 


Tags: afaceri sezoniereafaceri pe litoralafaceri de sezon

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.46 din 5 - 55 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]