Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri simple, de administrat acasa, pentru cei pasionati de fotografie!

de Maria Nicutar 31 Ian. 2013 3056
4 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pasiunile noastre conteaza din ce in ce mai mult. Multi isi vor lansa afaceri pe baza pasiunilor care ii caracterizeaza. Altii vor cauta in pasiunile lor o sursa de relaxare, de destresare. Si nu neglijam aceste aspecte deloc. Ne temem de depresie si de plicitiseala, de stres si de epuizare din cauza ca muncim uneori prea mult. Asa ca suntem foarte constienti ca trebuie sa investim in pasiunile noastre, oricare ar fi acestea.

Multi vor incepe sa croseteze si altii vor colectiona timbre, papusi din ceramica, trenulete sau carti vechi. Oricare ar fi pasiunea, indiferent cat de stranie poate parea, importanta ca ea sa fie valorificata in mod constant.

Una dintre pasiunile comune multor persoane este si fotografia. Ne place sa vedem rezultate impresionante, ne place sa realizam adevarate opere de arta, ne place sa captam imagini superbe din viata noastra si a celor din jur.

Mai mult decat o pasiune, fotografia se poate transforma in sursa clara de profit. Cum? Exista numeroase modalitati prin intermediul carora sa putem sa scoatem bani din aceasta activitate. Iata doar cateva optiuni viabile:

1. Realizam fotografii de calitate si le vindem prin intermediul site-urilor tip microstock.

2. Realizam fotografii profesionale si le colectam in cadrul unui portofoliu pe baza caruia vom putea atrage clienti doritori de servicii de fotografie. Aici este cazul sa ne nisam pe diverse profiluri: fotografie de nunta, fotografie pentru evenimente speciale, fotografie pentru branding personal, fotografie corporate si nu numai.

3. Realizam fotografii profesionale si pe baza portofoliului realizat, cooptam clienti doritori sa participe la workshop-urile de fotografie pe care le realizam noi.

4. Ne infiintam un website si prin intermediul sau oferim tutoriale de fotografie.

5. O alta afacere pornita din pasiunea pentru fotografie este cea de a ne deschide un forum pentru fotografi profesionisti si incepatori. Se pot face schimburi de informatii, vanzari de echipament, sfaturi si nu numai.

6. O alta afacere pe care o putem demara, tot in acest domeniu, este cea de a ne deschide un agregator de oferte si reduceri la echipament profesional pentru fotografi.


Iata doar cateva idei de afaceri pe care le puteti valorifica daca exista pasiune pentru afaceri. Si daca pasiune exista, atunci si profiturile pot aparea.

Mult succes si afaceri cat mai profitabile!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: afaceri fotografietutoriale de fotografieforum pentru fotografiafaceri fotografieafacere fotografie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]