Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacerile cu ciuperci Champignon iau start-ul in 2012!

de Adela Simonescu 05 Feb. 2012 6076
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile profitabile sunt la mare cautare in anul 2012, un an in care criza economica inca ne mai preseaza, inca ne mai aduce in stadiul in care sa ne dorim sa devenim proprii nostri sefi si sa obtinem profiturile care sa ne ajute sa ducem un trai decent.

O sansa mare de succes poate veni si din directia afacerilor cu ciuperci Champignon. Un mare avantaj al acestor afaceri vine din directia faptului ca nu este necesar teren agricol pentru o productie insemnata de ciuperci. Un grajd dezafectat, o hala, o pivnita nefolosita samd, sunt toate locatii optime in care va puteti organiza crescatoria de ciuperci Champignon.

Un alt mare avantaj al acestor afaceri cu ciuperci Champignon este cel al investitiei financiare, investitie moderata. De asemenea, sa nu neglijam faptul ca cererea de ciuperci este de 26 de ori mai mare decat oferta. Acest lucru va ofera mari beneficii in incercarea de a gasi o piata de desfacere pregatita pentru a va prelua productia de ciuperci si in incercarea de a obtine profit pe o piata in care nu sunteti singur, ci alaturi de competitori mai bine sau mai slab dezvoltati.

Mai mult, afacerile cu ciuperci Champignon mai sunt profitabile si datorita faptului ca materialele necesare productiei de ciuperci sunt ieftine si usor de procurat.

Peste toate aceste avantaje, mai punem la socoteala si faptul ca in cultivarea ciupercilor Champignon discutam despre 5-6 recolte pe an. Cultura ciupercilor cunoaste cel mai mare randament pe metru patrat si piata de desfacere pentru ciuperci exista pe tot timpul anului si in special in perioadele de post.

Nu in ultimul rand, afacerile din domeniul cultivarii ciupercilor Champignon vi se pot potrivi si daca va doriti o afacere de familie.

>>>Aflati mai multe detalii referitoare la aceste afaceri din domeniul cultivarii ciupercilor Champignon din ghidul alcatuit de un expert din domeniu!


Tags: afaceriafaceri cu ciuperciafaceri ciuperci champignoncultivarea ciupercilor champignonciuperci champignon

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]