Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Au inceput inscrierile pentru Accelerating Entrepreneurs 2017

de Idei de afaceri 05 Dec. 2016 3235
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ernst & Young lanseaza o noua editie a programului Accelerating Entrepreneurs, care se adreseaza viitorilor lideri de piata, companii antreprenoriale inovatoare aflate la inceput de drum, cu mare potential de crestere.

Programul EY Accelerating Entrepreneurs ajuta startup-urile cu ritm inalt de crestere din intreaga lume sa isi extinda afacerea prin intermediul indrumarilor personalizate si al networking-ului. Programul este conceput pentru a sustine dezvoltarea afacerilor antreprenorilor din tehnologie pentru a deveni lideri ai pietei globale.

In cadrul acestui program, antreprenorii vor beneficia de consultanta din partea specialistilor EY si de oportunitatea unui schimb de experienta cu antreprenori de top, de la nivel global, in cadrul evenimentului „Strategic Growth Forum”, care va avea loc in februarie 2017, la Roma.

Programul se adreseaza startup-urilor centrate pe tehnologie din Europa, iar inscrierile se fac online, pana pe 9 decembrie 2016.

Alexandru Lupea, Strategic Growth Markets Leader si Audit Partner, EY Romania declara:

„Ne dorim sa atragem cat mai multe startup-uri romanesti pentru a se inscrie in program, crescand astfel sansele firmelor locale de tehnologie de a fi reprezentate la Roma. Oportunitatile de networking si mentorat oferite de eveniment sunt exceptionale. Vor fi prezenti peste 600 de participanti, printre care venture capitalists, reprezentantii unora dintre cele mai importante companii din Fortune 500 si unii dintre cei mai inovatori si dinamici antreprenori din lume. Ii asteptam alaturi de noi, in delegatia romaneasca de la Roma din februarie 2017, pe antreprenorii romani cu startup-uri in tehnologie!"

Candidatii selectati vor beneficia de:

- Participarea la programul dedicat din cadrul EY Strategic Growth Forum™ de la Roma, intre 8 si 10 februarie, toate cheltuieile vor fi suportate EY;

- Participarea la o sesiune EY Growth Navigator™;

- Consultanta permanenta din partea unui expert EY, indrumare si sfaturi utile pentru planurile viitoare de dezvoltare;

- Sansa de a-si crea relatii de mentorat si de networking cu oameni relevanti din industrie;

- Oportunitatea de a cunoaste antreprenori de top din intreaga lume.

La inscriere, candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii: sa fie fondatori si/sau directori ai unor companii private si principalii responsabili pentru performanta recenta a companiei, sa aiba o produs, serviciu sau un model de business care sa incorporeze o tehnologie inovatoare si sa urmareasca extinderea internationala ca parte a planului de dezvoltare.

Strategic Growth Forum™  face parte dintr-o serie de evenimente globale organizate de EY care conecteaza companii, investitori si lideri guvernamentali cu scopul de a impartasi strategii de crestere in cadrul regiunii mediteraneene si in intreaga lume.



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: start-upnetworkingantreprenori de topinvestitori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Estimarea corecta a costurilor unui start-up

de Idei de afaceri
30 Nov 2022
Pentru a-ti da seama exact de cati bani vei avea nevoie, va trebui sa faci o estimare a costurilor pe care afacerea ta le implica in cel putin...

Ce solutii gasesc investitorii?

de Bianca Tila
27 Iun 2022
Piata bursiera prezinta scaderi majore, astfel investitorii se reorienteaza catre alte domenii de activitate. Actiunile globale au prezentat scaderi...

Ministrul Finantelor anunta continuarea Start-Up Nation, desi a taiat bani de la MMACA

de Florin Amariei
06 Aug 2019
Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, anunta ca Start-Up Nation va continua, in ciuda taierilor de fonduri de la Ministerul pentru Mediul...

5 Reguli de aur pentru succesul unui start-up

de Camelia Diaconu
30 Apr 2021
In ceea ce priveste antreprenoriatul, posibiliatile sunt multiple si nu se cunosc limite. Insa, dupa cum bine stiti deja, antreprenoriatul nu este...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]