Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Barmanul mobil sau cum sa fii acolo unde lumea are nevoie de tine

de Andrioae Ruxandra 25 Iun. 2014 2322
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

A incepe un serviciu mobil de barman si a te bucura de viata sociala inseamna sa iti doresti acest tip de afacere si sa fii constient ca modul in care interactionezi cu oamenii iti va aduce venituri.

 
Acest tip de afacere poate incepe de acasa si nu necesita costuri exorbitante. Ideea e sa te aprovizionezi cu orice fel de bautura si sa ai asigurare pentru asa ceva. Apoi, va trebui sa iti gasesti un spatiu in aer liber in care sa asezi cateva mese si scaune, tu conducand intreaga operatiune din rulota (pentru ca asta inseamna a fi barman mobil).
 
Vei fi nevoit sa semnezi un contract cu furnizorii de bauturi racoritoare, de bauturi alcoolice sau cu firmele de catering, astfel incat sa servesti si mancare. Indicat este sa iti faci o lista cu preturi si apoi sa vezi exact daca afacerea cu bauturi racoritoare merge. Abia apoi vei incerca si ideea cu mancarea. Iti poti angaja prieteni care au fost ospatari sau chelneri sa te ajute, poti contacta hoteluri, centre de recreere, planificatori de evenimente si sa le spui despre serviciile tale.
 
Poti sa organizezi conferinte, petreceri pentru firme, partide de poker si poti furniza mancare, la randul tau, companiilor. Daca nu esti sigur de abilitatile tale de barman, poti lua niste cursuri, astfel incat sa te misti rapid in amestecarea bauturilor. Este important sa comunici cu clientii si sa stii sa le asculti doleantele, sa stii sa negociezi, sa fii organizat si sa nu pierzi timp. Si o chestie pe care barmanii o fac in general este munca sub presiune.
 
Inainte de a incepe o afacere care presupune a fi barman, trebuie sa stii o multime de lucruri despre bauturi, fie ele alcoolice sau non-alcoolice si in ce moduri trebuie servite. Ar fi ideal ca inainte sa capeti experienta intr-un local sau restaurant si sa vezi despre ce este vorba in aceasta industrie. Un alt avantaj ar fi sa te pricepi la managementul afacerii pentru a o putea administra in timp ce te deplasezi dintr-un loc in altul. 
 
Este important sa ai preturi rezonabile si sa nu cheltui prea mult cu bauturile, desi este indicat sa oferi bere, vin si cateva lichioruri sau coctailuri. 
 
Reclama o sa ai destula, daca oamenii vor fi multumiti de serviciile tale, dar trebuie sa distribui flyere peste tot prin oras si sa te promovezi pe internet, pentru ca doar asa afacerea ta va prinde viata.
 
Sursa: www.business-ideas-connection.com
 


Tags: afaceriidei de afacerioportunitati de afaceribarman mobilevenimentecatering

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]