Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cadouri pentru antreprenori, cu ocazia sarbatorilor de Paste!

de Matei Antonescu 26 Apr. 2013 2608
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sarbatorile de Paste se apropie. Nu are rost sa va amintim, caci in aer pluteste deja sentimentul specific perioadelor de sarbatori. Deja ne facem pregatirile si stim in mare ce vrem sa gatim, ce pachetele vom face pentru cei mai putin norocosi decat noi, cum vom decora casa si chiar si unde plecam pe perioada sarbatorilor.

In mod special, invatam sa privim sarbatorile mai departe de ideea de gastronomic. Cei mai maturi dintre noi stiu ca sarbatorile nu reprezinta o ocazie sa ne imbuibam cu mancare si apoi sa ajungem pe la camera de garda, acolo unde doctorii ne vor privi cu maxim de mila.

Stim ca sarbatorile de Paste reprezinta o ocazie perfecta sa stam sa meditam la oamenii care suntem acum si cei care eram cu un an in urma. Am avansat? Suntem mai oameni ca anul trecut? Suntem mai generosi si mai modesti? Suntem mai onesti si mai rabdatori cu noi insine si cu cei din jurul nostru?

In mare, sarbatorile de Paste ar trebui sa ne aduca mai aproape, pe noi mai aproape de cei din jur si pe noi mai aproape de noi insine. Si ar fi cazul sa mai stam putin de vorba cu noi insine, sa ne mai adresam cateva intrebari care sa ne lamureasca cu privire la sensul nostru in aceasta viata.

Si pe cat de dificil pare, pe atat de dificil si este. Dar este o dificultate necesara, esentiala pentru dezvoltarea noastra ca ... oameni, inainte sa devenim afaceristi si carieristi de succes.

Cu toate acestea, stim ca imediat dupa terminarea sarbatorilor, veti reveni cu rapiditate la planurile voastre antreprenoriale. Si special pentru cei care au de gand ca la anul, pe vremea asta sa fie antreprenori, avem si reduceri la cele mai tari idei de afaceri!

Sunt idei de afaceri mici si mari, simple si complexe, online si la tara, la domiciliu si care se pot valorifica atunci cand avem o locatie speciala. Per total, este o arie larga de idei de afaceri care ne pot aduce profit si faima, recunoastere din partea celor din jurul nostru si respectul competitorilor nostri!

Consultati oferta completa aici si alegeti-va afacerile care sa va aduca faima in 2013!


Tags: idei de afaceriidei afaceriafaceriafaceri in 2013idei de afaceri in 2013

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]