Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cat de profitabila este o afacere de egrenare a bumbacului

de Andrioae Ruxandra 22 Iul. 2014 4743
3.9 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Bumbacul este o fibra recoltata intr-o arie larga de climate si soluri. Desi introducerea fibrei sintetice a fost redusa drastic, cererea bumbacului ca material de baza pentru productia hainelor a ramas inca pe linia de plutire, bumbacul fiind folosit in mod constant in diverse parti ale lumii.

 
China reprezinta cel mai mare producator de bumbac din lume, urmat de SUA, India si de Pakistan. Bumbacul se egreneaza prin folosirea unor masinarii speciale care separa semintele de materia prima. Cu alte cuvinte, egrenarea reprezinta indepartarea semintelor din capsulele de bumbac. Capsulele de bumbac contin semintele de bumbac, care sunt indepartate inainte ca bumbacul sa poata fi folosit in industria textila.
 
Daca vrei sa incepi o astfel de afacere, trebuie sa analizezi piata mai intai si sa o studiezi. Trebuie sa fii informat asupra competitiei si trebuie sa afli care sunt costurile de inceput, echipamentul cerut, profitul asteptat si alte schimbari care ar putea interveni.
 
Planul de afacere este cel mai important pas peste care nu trebuie sa sari. El te va ghida mai departe conform obiectivelor si scopurilor tale, plus ca este puntea de legatura intre tine si investitori. 
 
Trebuie sa iti inregistrezi firma si sa obtii toate licentele necesare care iti permit sa iti pui in practica afacerea. Cat despre locatie, poti alege una cat mai accesibila, care sa aiba curent electric, apa si alte utilitati care iti sunt necesare pentru a-ti dezvolta afacerea. Va trebui sa ai, de asemenea, si echipamente instalate, precum masinile de egrenare, pe care le poti cumpara la un pret ieftin din China.
 
Furnizorii tai trebuie sa fie de incredere si sa te poti baza pe ei. Indicat ar fi sa semnezi contracte cu proprietarii unor ferme de bumbac si sa iti dezvolti afacerea in timp util. 
 
Angajatii te reprezinta pe tine si afacerea ta, asadar trebuie sa ai oameni competenti pe langa tine care sa stie sa lucreze cu bumbacul si fara sa intarzie productia.
 
Sursa: www.mytopbusinessideas.com
 


Tags: afaceriafaceri profitabilebumbacafaceri bumbacegrenare bumbacplan de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.9 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]