Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai bune start-up-uri tehnologice din San Francisco in 2014

de Alexandra Popescu 21 Apr. 2014 2303
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In San Francisco, start-up-urile sunt din ce in ce mai multe, acest lucru fiind unul bun pentru locuitorii statului american. Fenomenul a atras si atentia mass-media, ajutand ca San Francisco sa se dezvolte usor.

Va vom prezenta, in continuare, 5 start-up-uri de succes din micul stat, de la care puteti lua exemplu, mai ales cand va doriti ceva mai diversificat si unic.
 
1. Level Money – Este fondat de catre managerul Visa. Acest start-up are ca scop simplificarea alocarii unor platforme mobile, fiind ca Mint, dar mult mai prietenos, spun ei. Targetul lor il reprezinta tinerii. Nivelul profitului s-a ridicat la aproximativ 5 milioane de dolari in 2013, fiind sub tutela lui Kleiner Perkins.
 
2. Lyft – Aceasta aplicatie vizeaza locuitorii zonei urbane. La inceput, s-a bazat pe donatii, iar mai apoi a condus la stabilirea unei categorii de plata. Tehnic, acest start-up nu a fost legal pentru impartirea unei rute in California, insa in 2013 Public Utilities Commission a legalizat impartirea acestor rute, Lyft facand totul pentru a functiona legal si a deveni profitabil.
 
3. Circa – Este aplicatia care a revolutionat modul in care stirile sunt distribuite in aceasta era mobila. Ofera un mic paragraf sau o fotografie, iar cele mai importante informatii sunt listate primele, cititorii putand opta pentru un continut mai amplu, fotografii, harti sau pot recomanda. De asemenea, aplicatia include si breaking news-uri. Aceasta aplicatie a castigat deja 2,5 milioane de dolari.
 
4. Elepath – Este axat pe dezvoltarea productiei web. Start-up-ul afiseaza imagini simple, curate, care ofera posibilitatea de a fi interpretate. VentureBeat a numit Elepath "Cel mai bun serviciu de design din 2013".
 
5. Imgur – Este imaginea unui start-up care s-a dezvoltat prin Reddit (un site de stiri iubit si controversat). In acest moment, este mai iubit ca Reddit si este destinat numai consumatorilor de imagine. Andreessen Horowitz a investit 40 milioane de dolari in acest proiect.
 
Acestea sunt doar cateva exemple de start-up-uri din San Francisco. Asa ca, daca esti talentat, ai idei bune si vrei sa le pui in aplicare, San Francisco este un loc deschis tinerilor antreprenori.
Partea buna este ca puteti atrage fonduri de la oameni care cred in proiectul vostru, iar imbunatatirile pot veni pe parcurs. Start-up-urile sunt cele care pot ridica societatea si o pot dezvolta doar prin ideile inovatoare ale unor tineri. Daca credeti ca ideea voastra poate revolutiona, puneti-o in aplicare, pentru ca s-ar putea sa fie un atu pe piata afacerilor. Sa nu uitam de Zuckerberg si al lui Facebook. 
 
In plus, firmele noi pot oferi locuri de munca, iar rata somajului nu ar mai fi atat de mare. Chiar daca sunteti descurajati, iata ca putem sa ne punem in aplicare ideile si in alte locuri, doar sa credem in ele. America este deschisa tinerilor antreprenori, la fel si alte tari. Asta nu inseamna ca Romania nu va fi si ea, curand speram, un sprijin pentru tinerii afaceristi.


Tags: start-upafaceriafaceri de succesafaceri sua

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]