Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cererea de oua eco explodeaza! Romani, investiti in propria ferma avicola BIO!

de Adela Simonescu 07 Feb. 2013 4536
4.75 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Iata un lucru pe care nimeni nu il contesta, sub nicio forma. Stim faptul ca ouale ecologice sunt mai sanatoase, sunt mai puternic nutritive, sunt mai pline de vitamine si minerale de care cu totii avem nevoie. Si ce este mai interesant este ca traim intr-o perioada in care accentul cade din ce in ce mai mult pe conceptul BIO, ECO, organic.

Oricum i-am spune, stim la ce se refera. Alimentatia BIO nu mai este un moft, asa cum credeau multi romani si multi straini acum ceva vreme. In fapt, alimentatia bio a devenit un stil de viata si nu are de gand sa iasa din peisaj prea curand.

Asa ca desigur ca cei cu spirit antreprenorial vor realiza ca aici este loc de profituri mari, uriase, am putea spune. De ce? Exista cateva motive principale:

- cererea este din ce in ce mai mare si in viitorul apropiat se poate ca ouale BIO sa fie singurele acceptate de romani si de straini.

- nivelul competitional este destul de ridicat, insa permite accesul in aceasta industrie si pentru alti jucatori de talie mica sau de talie mare.

- preturile la ouale ecologice sunt mari, extrem de avantajoase pentru producatori.

- investitiile banesti sunt destul de substantiale, insa ne bazam si pe fonduri europene, astfel incat eforturile de finantare devin mai reduse.

Pentru cei interesati sa isi deschida o ferma avicola BIO, vestile bune continua. S-a lansat ghidul "Crescatorie ECO de gaini pentru oua si carne", ghid care va explica in detaliu aspecte esentiale pentru lansarea unei astfel de afaceri si aducerea ei in pragul profitabilitatii.

"Cheia oualor ecologice o consitutie insa hrana gainilor. Aceasta consta intr-o combinatie de cereale ecologice, fainuri proteice de origine vegetala, saruri minerale si vitamine (nu sintetice), fara fara niciun fel de substante chimice, pesticide, conservanti, aditivi, hormoni, organisme modificate genetic sau antibiotice. Aceasta hrana o puteti procura de la furnizori certificati ecologic sau o puteti prepara dvs. pe cont propriu ..." >>> cititi explicatiile specialistilor aici >>>>


Tags: cresterea gainilorgaini ecoferma avicolaferma avicola biogaini bio

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]