Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Crestere substantiala la productia mondiala de vin in Romania

de Ilinca Dobrescu 04 Nov. 2013 2016
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Anul acesta, desi au fost inregistrare scaderi la suprafetele cultivate cu vita de vie, productia mondiala de vin a fost mai mare. Romania se bucura de o crestere semnificativa de 79 de procente, comparativ cu productia inregistrata in 2012, conform AFP, care citeaza OIV (Organizatia Internationala a Viei si Vinului).

An de la an, productia de vin trebuie sa creasca daca via cultivata este ingrijita in mod optim si daca se asigura conditiile necesare. Este necesar sa efectuam lucrarile potrivite, sa respectam sfaturile specialistilor din domeniu, sa putem sa anticipam aparitia anumitor fluctuatii in industria de care apartinem.

Si pentru ca primul pas catre succes in afacerile noastre este sa ne instruim, va oferim sansa sa beneficiati de sfaturile specialistilor din domeniu. Acestia au realizat un ghid complet care va ajuta sa infiintati o ferma viticola de succes.

Ghidul despre ferma viticola  va ajuta sa stabiliti obiective si strategii clare, sa controlati si sa maximizati profitul afacerii, sa aflati cine sunt clientii dvs si care este concurenta, care sunt investitiile initiale si utilajele necesare.

Evident, ghidul de fata va prezinta si informatii valoroase cu privire la strategiile de promovare a afacerii si planul de afaceri. Aflati si informatii cu privire la legislatia specifica acestui domeniu si date importante despre export.

"Cum te conduce viata uneori!? Cai nebanuite, care te duc exact acolo unde nu te gandesti, dar unde, cu siguranta, trebuie sa fii. Cazul meu e putin ciudat. Eram cu niste prieteni la un restaurant si am comandat un vin bun. Tin minte cum ospatarul ne-a adus o sticla prafuita de Feteasca Neagra, care m-a facut sa visez cu ochii deschisi. Hieroglifele sapate in praf pareau ca-mi adreseaza o invitatie. Sa descopar, dincolo de mesaj, secretul boabelor strivite.  Sa cunosc extazul unui gust special.

Atunci mi-a trecut prima oara prin minte ca as putea sa fac si altceva. Sa am o afacere, avand ca erou principal vinul. Ca mi-ar placea sa obtin o bautura fina, de calitate, din propria mea vie. E mana destinului, soarta, numiti-o cum va place, insa la scurt timp am dat de lucrarea dvs. si am achizitionat-o. E vorba de CD-ul “Ferma viticola pentru un vin de calitate.” Mi se pare un ghid excelent! Sunt decis sa iau startul. Cu atat mai mult cu cat am si niste rude in Banat, dispuse sa ma ajute in aceasta aventura care ma insufleteste! Si din care o sa ies invingator! Sunt optimist! Va multumesc!"

Alexandru Ionescu, Inginer, viitor fermier in judetul Banat



Tags: ferma viticolaafacere ferma viticolaafacere cu o ferma viticola

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]