Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Idei de afaceri

Cresterea ratelor si gastelor pentru productia de carne, ficat gras si oua

de
3345 0 06 Iun. 2012
Start in afaceri


67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre persoanele care ne citesc zilnic au o afacere proprie de succes

2.5
din 2 voturi
RATING UTILIZATORI

Rata sa gasca, bine gatite, sunt deosebit de gustoase si pline de nutrienti necesari pentru o alimentatie sanatoasa. Carnea lor a fost apreciata de oamenii din toata lumea de secole. Rata Pekin este cunoscuta inca de pe timpul dinastiei Yuan din China, cand aceasta rasa s-a obtinut si a devenit cunoscuta pentru excelentele sale calitati gastronomice.

Cresterea ratei domestice pentru carne dateaza de acum cel putin 4000 de ani, iar cea a gastei de cel putin 3000 de ani. Palmipedele au fost apreciate pentru gustul lor si calitatile lor nutritionale atat in perioadele istorice de belsug, dar si atunci cand exista o lipsa accentuata de hrana.

Nutritionistii arata ca rata, ca si majoritatea alimentelor, poate fi inclusa intr-o dieta bine echilibrata. Ca si alte carnuri, rata si gasca sunt surse excelente de proteine de buna calitate, cu un continut de aminoacizi echilibrat. Carnea de palmipede contine, de asemenea, cantitati mari de saruri minerale (fier, fosfor), microelemente, vitamine.

Cand se compara carnurile "slabe", carnea de rata si gasca sunt foarte asemanatoare din punct de vedere al compozitiei cu celelalte carnuri. Valoare energetica mai mica decat a copanelor si a pieptului de rata are numai curca.

De asemenea, trebuie sa luam in considerare si existenta unei preocupari importante pentru crescatorii de rate si gaste, cea de productie de ficat gras.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Evaluarea Nationala Culegere exercitii rezolvate la matematica clasa a VIII-a


Prin Culegerea de probleme si exercitii copilul tau si matematica vor deveni cei mai buni prieteni Vei spune poate ca ai biblioteca plina ochi de carti si culegeri de matematica din toate timpurile mai de pe vremea ta cand Gheba si Petrica dadeau de furca micilor matematicieni sau mai recente raportate la noile programe...

Oferta Speciala
valabila 48h


Acesta este produsul zootehnic cu cea mai mare valoare, a carui savoare este apreciata pretutindeni, de numeroase popoare ale lumii. Ficatul gras se obtine prin indoparea anumitor rase si hibrizi de rate si gaste. Indoparea se face de obicei cu porumb, prin folosirea caruia grasimea se depoziteaza in ficat.

Nu in ultimul rand, cresterea ratelor si gastelor aduce in calcul o productie importante de oua. Cresterea ratelor si gastelor pentru productia de oua este o activitate complexa, care necesita cunostinte variate. Trebuie luate in calcul  particulritatile biologice, de crestere si intretinere, metabolismul pasarilor, gradul de climatizare a adaposturilor si nu numai.


>>>Aflati toate detaliile necesare pentru infiintarea unei crescatorii profitabile de rate si gaste in cadrul ghidului "Cresterea ratelor si gastelor".


Tags: cresterea ratelor si gastelorcrestere ratecreaterea gastelorrate si gasteficat gras

Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Cresterea ratelor si gastelor pentru productia de carne, ficat gras si oua
Rating:
Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Afacerea ta de succes: cum obtii finantarea dorita
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Finantarea unei afaceri. Trucuri si sfaturi

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


Club Idei de Afaceri

- Intrebarea zilei

Om de afaceri, caut idei geniale in care sa investesc.

Intrebare: Buna ziua. Sunt dispus sa sustin financiar dezvoltarea unor idei si proiecte de afaceri cu potential de anvergura. Implicarea mea va fi preponderent financiara, resursele mele de timp fiind limitate. Propunerile primite vor fi supuse acordului de confidentialitate.

Raspuns: Buna ziua, Cercetator in domeniul militar, in prezent pensionar, caut finantare / colaborare...  [citeste tot raspunsul aici]

Comentarii0 comentarii



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
Finantarea unei afaceri. Trucuri si sfaturi
Afacerea ta de succes: cum obtii finantarea dorita
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2018




Descarca Alerta

 

IDEI de AFACERI
Club manager.ro




Iti oferim zilnic cele mai rentabile idei de afaceri si oportunitati de investitii

Descarca GRATUIT
"Finantarea unei afaceri. Trucuri si sfaturi"

Completeaza adresa de email la care vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016