Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cultiva catina in 2013 daca vrei 67.500 de euro la hectar!

de Victor Oancea 28 Ian. 2013 4352
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Catina ramane unul dintre cei mai valorosi arbusti pe care am putea miza pentru profituri mari in 2013 si nu numai! Descoperim din ce in ce mai multi antreprenori si potentiali antreprenori interesati de aceste fructe magice si totul pleaca de la nivelul inalt de cerere de pe piata interna si de peste hotare. Luam in considerare preturile pentru comercializarea lor si a uleiului de catina, un produs extrem de valoros si care aduce profituri mari celor din domeniu.

Pentru cei care cauta o idee de afacere in agricultura ecologica, catina poate fi cel mai bun raspuns, o solutie ideala pentru numeroase tipuri de sol si regiuni ale tarii. Haideti sa aflam si cateva dintre cele mai importante avantaje ale cultivarii catinei in sistem ecologic:

1. Fructele de catina ofera extracte valoroase care fortifica inima, intaresc sistemul imunitar, prezinta efect antiinflamator puternic, sustin efortul intelectual, performanta sportiva, stimuleaza creativitatea, revitalizeaza si refac tesuturile afectate.
Iata doar cateva dintre cele mai puternice efecte al fructelor de catina asupra organismului uman.

Desigur, pentru multi dintre cei care cunosc beneficiile acestui arbust, nu mai este necesar sa amintim faptul ca obezitatea poate fi invinsa prin tratamentul adecvat cu extract din catina.

2. Nivelul de cerere pentru aceste fructe miraculoase este din ce in ce mai substantial. Uleiul de catina si fructele de catina sunt cerute si pe plan intern si peste hotare din ce in ce mai mult, totul pe fondul interesului pentru remedii naturiste, in defavoarea tratamentelor clasice.

3. Preturile pentru fructele si uleiul de catina sunt si ele extrem de atragatoare pentru agricultori. Sa nu neglijam faptul ca, pe piata europeana, fructele proaspete de catina, certificate BIO si recoltate obligatoriu prin detasarea ramurilor si separarea fructelor in stare congelata, se vand cu 1,6-1,8 euro pe kilogram.

Mai mult, uleiul de catina devina unul dintre cele mai interesante produse pentru comert in 2013, pretul variand intre 150 si 250 de euro pe litru!


Aflati mai multe detalii despre cultivarea catinei in ghidul "Catina - fructul magic ce te poate imbogati".


Tags: catinaafaceri catinaafaceri agricole catinacultivarea catinei

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Catina - Miracolul care creste in gradinile romanilor!

de Ilinca Dobrescu
03 Oct 2013
Catina fortifica inima, intareste sistemul imunitar, este un puternic antiinflamator si da rezultate uimitoare in tratarea multor boli si afectiuni....

Cultiva catina pentru 67.500 de euro pe hectar!

de Adela Simonescu
18 Iun 2013
Catina este unul dintre arbustii fructiferi pe care ii cultivam cu succes in Romania. Este considerat un arbust miraculos pentru faptul ca fructele...

Ce trebuie sa stii despre afacerile cu catina? Iata informatii specializate!

de Ilinca Dobrescu
05 Mar 2013
Afacerile cu catina raman unele dintre cele mai atractive surse de profit pentru romani! Si punem accent pe culturile agricole din Romania pentru ca...

Afaceri agricole profitabile - Cultiva catina pentru 67.500 euro/ha!

de Ilinca Dobrescu
18 Ian 2013
Catina alba (Hippophae rhamnoides) si-a castigat deja o reputie incredibila in randul celor mai importante surse de profit pentru agricultorii care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]