Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum au pornit doi antreprenori o afacere cu sucuri naturale

de Alina Constantinescu 25 Nov. 2016 5240
3.79 din 12 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Observand preocuparea tot mai mare a romanilor pentru alimentatia sanatoasa, doi antreprenori au investit 24.000 de euro intr-o afacere cu sucuri naturale. Cum fac bani intr-un spatiu de 10 mp din Capitala?

Afacerea VanFruct a luat nastere anul trecut, cand antreprenorii au inceput sa produca si sa vanda sucuri proaspete de fructe intr-un bar mobil, gazduit de o dubita Volkswagen ’71.

„Vara am pornit la plimbare cu VanFruct Bar Mobil“, varianta initiala a conceptului, care este prezent la evenimente sau manifestari stradale.

Stefan Ciobotaru, unul dintre fondatorii afacerii spune ca la jumatatea acestui an a fost deschis si spatiul fix din zona Mendeleev, in Capitala, unde s-au investit, din surse proprii, circa 24.000 de euro pentru amenajarea si ehiparea barului.

Pentru ca spatiile mici sunt intotdeauna mai dificile, amenajarea a durat cateva luni. Locatia se diferentiaza prin „orientarea catre oameni, iar ingredientele sunt alese atent, adica fructe gustoase, nu doar aratoase, faina integrala pentru gaufre, lapte de migdale facut de noi, fara niciun alt aditiv“.

Oferta cuprinde smoothie cu fructe de sezon, sucuri sau limonade cu mar, ananas sau capsune, cafea si gaufres cu diferite toppinguri. Pretul unei baturi este de 14 lei.

„Toti banii pe care ii facem in prezent se vor duce in amortizarea investitiei initiale. Aproximam ca intr-un an si jumatate, maximum doi vom amortiza investitia“, explica antreprenorul pentru businessmagazin.ro.

Punerea pe picioare a unui stand de sucuri naturale este foarte simpla si datorita faptului ca se pot deschide standuri pentru vanzarea de sucuri naturale in orice sezon.

Asadar, iata ce trebuie sa stii despre o afacere cu sucuri naturale:

- clientii cumpara sucuri naturale independent de sezon pentru ca sunt bogate in vitamine si minerale, de mare folos pentru sanatatea organismului.

- sucurile naturale sunt mult mai gustoase decat cele din comert, pline de E-uri;

- materia prima este la indemana si o puteti procura si din hipermarket-uri;

- standul dvs. poate functiona tot timpul anului, in aer liber sau in interiorul marilor magazine;
 
- modul de preparare a sucului, in fata clientului, este practic succesul afacerii: nu lasa nici un fel de dubiu asupra naturaletii produsului comercializat;

- trebuie sa aveti doar standul, presa, materia prima si autorizatiile necesare si puteti incepe sa vindeti suc.



Tags: afacere cu sucuri naturalestand mobilsucuri proaspeteafacere simpla

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.79 din 5 - 12 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]