Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum iti cresti afacerea cu SEO

de Teo Manole 03 Aug. 2020 3235
4.44 din 8 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

SEO reprezinta abrevierea pentru denumirea din engleza, Search Engine Optimization, adica optimizarea cautarilor pe motoarele ca Google, Yahoo sau Bing. SEO se utilizeaza pentru cresterea traficului de pe un website.

Numarul mare al vizitatorilor este important pentru afacerea dvs. din doua motive. Primul este acela ca traficul mare al website-ului inseamna venituri substantiale din reclame.

De exemplu, daca aveti un site despre cariera cu multi vizitatori, companiile vor fi interesate sa promoveze pe pagina dumneavoastra cursuri de perfectionare sau pozitii noi scoase la concurs.

Tematica site-ului dumneavoastra le permite firmelor sa isi promoveze serviciile in randul persoanelor direct interesate. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa mai investeasca in identificarea clientilor potentiali spre care sa directioneze materialele de promovare.

Al doilea motiv se refera la cresterea notorietatii produselor si serviciilor dumneavoastra. SEO imbunatateste vizibilitatea website- ului, avand ca efect cresterea vanzarilor.

Prin diferite metode, SEO imbunatateste sansele ca persoanele ce cauta anumite cuvinte pe motoare de cautare ca Google sau Bing sa gaseasca site-ul dumneavoastra.

Astfel, daca aveti un magazin on-line cu produse naturiste, SEO va ajuta ca site-ul dumneavoastra sa apara in lista primelor zece atunci cand o persoana introduce in casuta de cautare diferite combinatii de cuvinte ca „tratamente naturiste”, „terapie plante” sau orice alte cuvinte asemanatoare.

Specialistii SEO introduc astfel de cuvinte-cheie pe site-ul dumneavoastra pentru a se asigura ca website-ul apare printre primele la o cautare pe Internet.

In utilizarea SEO, este important sa pastrati o atitudine de corectitudine pentru ca altfel riscati sa fiti sanctionat de motoarele de cautare daca, de exemplu, introduceti cuvinte des cautate, dar care nu au legatura cu site-ul dumneavoastra.

Sanctiunile constau in mutarea site-ului printre ultimele in lista cautarilor, moment in care puteti uita de promovarea on-line cu ajutorul site-ului propriu.

Un alt aspect important al SEO este definirea clara a grupului-tinta pentru a realiza optimizarea site-ului in functie de profilul acestuia. Este o greseala sa incercati sa captati atentia unei audiente generale. Trebuie sa va concentrati atentia intr-o singura directie pentru ca SEO sa fie eficient.

In Romania, puteti achizitiona servicii SEO de la mai multi furnizori. Costurile de optimizare ale unui website variaza intre 70 si 200 de euro in functie de numarul paginilor web, de tipul website-ului (daca este de prezentare sau un magazin on-line) sau de numarul motoarelor de cautare incluse.



Tags: afacereafacere onlineafaceriseowebsite

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.44 din 5 - 8 voturi.

Articole conexe

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Deschiderea unei berarii. Ce ai nevoie pentru o afacere profitabila?

de Idei de afaceri
09 Iun 2023
In lista cheltuielilor cu instalatii si echipamente necesare pentru productia de bere artizanala se numara rezervoarele de maturare. Rezervoare de...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]