Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum iti deschizi o agentie de consultanta pentru start-up-uri?

de Adela Simonescu 29 Oct. 2012 2961
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Start-up-urile reprezinta procese destul de dificile pentru multi dintre noi. Si este adevarat faptul ca multi sunt speriati de multitudinea de aspecte de care trebuie sa aiba grija pentru ca trecerea de la idee de afacere la afacere profitabila sa fie una cat mai lina. Asa ca multi isi lasa ideile de afaceri sa astepte pana cand se vor simti siguri pe puterile lor.

O solutie viabila pentru multi potentiali antreprenori este cea de a apela la serviciile unei agentii de consultanta pentru start-up-uri. Acest concept de business este extrem de popular peste hotare si acelasi lucru se poate intampla si in Romania.

De ce? Pentru ca stim cat de usor este sa vii cu o idee de afacere si cat de greu este sa o pui in aplicare. Acest proces este usurat de consultantii cu experienta in demararea de afaceri, in conducerea lor catre un prag cat mai rapid de ROI ( Return On Investment).

Cum ne deschidem o agentie de consultanta pentru start-up-uri? Procesul devine destul de simplu in momentul in care luam in considerare o simpla prezenta online prin intermediul careia sa ne oferim serviciile catre clientii doritori. Nu uitam faptul ca deja numeroase forme de servicii de consultanta se ofera via mediul online si succesul lor este unul garantat in momentul in care avem de-a face cu profesionisti. Si aici vom pune accentul pe calitatea celor care vor oferi serviciile de consultanta.

O a doua optiune pe care o luam in calcul, insa mai costisitoare, este cea de a ne deschide o agentie de consultanta pentru start-up-uri in offline si cu suport online. In acest caz luam in considerare necesitatea acoperirii chiriei si a numeroaselor surse de cheltuieli ce apar in mod inerent.

Ca si aspecte esential de notat pentru un start-up cat mai rapid si eficient, vom pune accent pe existenta unui plan de afaceri, pe necesitatea cercetarii audientei-tinta si a competitorilor din industrie, pe importanta strategiilor de marketing care ne vor ajuta sa ne formam o reputatie solida in mediul online si in cel offline.

Mult succes si nu uitati sa ne adresati intrebari in casuta de comentarii daca doriti mai multe detalii despre aceasta idee de afacere.


sursa foto: www.sxc.hu





Tags: servicii de consultanta start-upconsultanta start-upafaceriidei de afaceriidei afaceriafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Deschiderea unei berarii. Ce ai nevoie pentru o afacere profitabila?

de Idei de afaceri
09 Iun 2023
In lista cheltuielilor cu instalatii si echipamente necesare pentru productia de bere artizanala se numara rezervoarele de maturare. Rezervoare de...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]