Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa incepi o afacere de decorare a gazonului

de Andrioae Ruxandra 24 Iun. 2014 2484
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Este o idee de afacere verde care incurajeaza proprietarii si societatile comerciale (de exemplu, firmele care organizeaza cursuri de golf) sa economiseasca apa si s-o conserve in zone uscate.

 
Trebuie sa iti dai seama daca exista alte afaceri care se ocupa cu vopsitul gazonului in zona ta, pentru ca nu ai nevoie de concurenta.
Acest gen de afacere se adreseaza in special celor care vor sa conserve apa si celor care pot presta munca fizica indiferent de anotimp si carora le place sa infrumuseteze peluzele.
 
Vopsirea si decorarea gazonului poate incepe cu un buget relativ mic, pentru ca nu cere prea mult echipament. Va trebui sa iti dai seama ce fel de gazon are clientul si ce fel de vopsea trebuie sa aplici. Poti apela la un furnizor local de vopsea pentru a te asigura ca folosesti vopsea de calitate si ca nu contine chimicale. Stii deja cum sa iti faci reclama: raspandesti vorba prin vecini sau prin prieteni, lipesti flyere peste tot, inclusiv in ateliere de vopsitorie. 
 
Te poti ocupa si de vopsirea caselor, nu doar a gazonului. De asemenea, poti colabora si cu magazine cu accesorii pentru gradina sau pentru casa pentru a-ti face publicitate.
 
Pentru acest gen de afacere, trebuie sa te pricepi sa cureti gazonul si sa inlaturi gunoaiele pentru a picta, poti arata si altora cum sa isi vopseasca iarba, iti poti combina abilitatile de design exterior cu cele de design interior, astfel incat clientii sa apeleze la tine pentru un pachet complet de servicii. Trebuie, de asemenea, sa stii felurile de iarba si sa ai talent la desen, sa poti lucra indiferent de anotimp si sa nu pierzi timp atunci cand executi lucrari. Cel mai important aspect este sa poti repeta acelasi lucru din nou si din nou, pentru ca aceasta este slujba ta.
 
Ai nevoie de spray-uri de calitate si de unelte pentru gradina, pensule si alte lucruri necesare vopsirii. Poti face rost de spray-uri de la un furnizor local de incredere.
 
Trebuie sa fii un profesionist, asadar sculele tale trebuie sa fie curatate de fiecare data dupa ce termini treaba.
 
Sursa: www.business-ideas-connection.com
 


Tags: afaceriafaceri gazondecorare gazonafaceri verziafaceri micioportunitati de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]