Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti deschizi o brioserie frantuzeasca in pasi simpli!

de Adela Simonescu 17 Sep. 2012 6105
2.88 din 12 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Visam la un mic butic de haine vintage. Visam sa ne deschidem propria ciocolaterie si chiar o mica afacere cu perne decorative. Altii viseaza sa isi deschida magazine online de pescuit sau agentii matrimoniale. Fiecare are cate un vis si acesta este un semn bun, un semn care ne spune ca multi se ghideaza in functie de pasiunile si interesele lor. De aici porneste zvac-ul care ne ajuta sa ne ducem afacerile la un nivel superior.

Haideti sa descoperim si pasii pe care trebuie sa ii efectuam pentru a ne pune pe picioare o brioserie proprie, o afacere aducatoare de profituri consistente:

1. Proiectati un plan de afaceri cat mai bine pus la punct. Tineti cont de faptul ca nu discutam despre o afacere extrem de simpla, ci despre una ce necesita eforturi sustinute si capital banesc destul de mare, de cel putin 20.000 de euro.

2. Identificati o locatie potrivita si nu faceti rabat de la calitate. Este vital sa investiti timp, energie si bani in identificarea unei locatii perfecte. Nu uitati cui va adresati si unde anume se afla audienta dvs tinta in majoritatea timpului. Sunt pe calea Victoriei?

3. Identificati furnizorii de echipament, instrumente, ustensile, materie prima de care aveti nevoie. Apelati doar la persoane autorizate si cu recomandari bune si seriose! Nu aveti nevoie de un furnizor care sa va vanda echipament fara garantie, fara service, materie prima de calitate subreda sau de furnizori neseriosi si care sa nu isi onoreze comenzile la timp!

4. Asigurati-va ca indepliniti toate cerintele necesare pentru a lucra in completa legalitate. Alegeti forma legala potrivita si obtineti autorizatiile, licentele si avizele necesare!

5. Mizati pe igiena completa, pe servicii de calitate, pe produse gustoase si cat mai sanatoase. Promovati-va afacerea in mediul online si in mediul offline prin intermediul flyer-elor, afiselor in zona, prin participarea la targuri si expozitii si nu numai.

De asemenea, nu uitati ca cea mai buna reclama ramane coada de clienti care asteapta briosele aromate, proaspete si disponibile in zeci de sortimente!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: brioserieafacerebrioserie frantuzeascabriosierie afacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.88 din 5 - 12 voturi.

Articole conexe

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Deschiderea unei berarii. Ce ai nevoie pentru o afacere profitabila?

de Idei de afaceri
09 Iun 2023
In lista cheltuielilor cu instalatii si echipamente necesare pentru productia de bere artizanala se numara rezervoarele de maturare. Rezervoare de...

Afacere de familie vs afacere mica cu angajati noi

de Idei de afaceri
12 Mar 2024
In cazul in care este vorba despre o afacere mica, pentru a ajunge la concluzia potrivita ar fi bine sa te consulti cu familia. Se vor implica in...

Ponturi si greseli - sfaturi pentru o afacere de catering

de Idei de afaceri
29 Ian 2024
Atunci cand demarati o firma de catering, trebuie sa evitati unele greseli. De cele mai multe ori, puteti observa lucrurile care nu va fac placere ca...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]