Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum te ajuta un magazin online sa iti dezvolti afacerea: 7 secrete

de Mihaela Pascu 20 Ian. 2011 5197
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multi antreprenori doresc sa isi extinda afacerea, dar spun ca nu mai au timp pentru asa ceva asa ca prefera sa isi amane planurile de dezvoltare a afacerii pe care o conduc.

Poti apela insa cu incredere la ajutorul unui magazin online pe care trebuie sa ti-l imaginezi ca un asistent virtual care va vinde in locul tau, se va ocupa de promovare, va atrage clienti si va incasa platile 24 de ore din 24 in timp ce tu vei putea merge linistit la culcare.

Iata doar cateva dintre avantajele unui magazin online care va lucra in locul tau:

1. Efect major, munca putina

In viata reala, ca sa convingi un client trebuie sa aplici strategii de marketing, sa trimiti pliante, cataloage de prezentare, sa obtii recomandari, sa te asiguri ca ai castigat increderea clientului etc.

Toate astea pentru ca oamenii nu cumpara in general de la afacerea ta, ci de la oameni pe care ii stiu si in care au incredere. Asa ca acestia vor dori de fiecare data sa afle mai multe despre afacerea respectiva inainte sa cumpere un produs sau un serviciu.

In vreme ce poti face toate lucrurile de mai sus pentru a-ti prezenta afacerea, mai ai la indemana o metoda foarte simpla: ii directionezi catre magazinul tau online si iti lasi astfel pagina de web sa faca singura toata aceasta munca.

2. Cum sa atragi multimea

Din momentul in care iti lansezi site-ul si oamenii afla despre el, vei vedea ca in cel mai scurt timp numarul de clienti online va creste tocmai datorita faptului ca zvonurile si „sharing-ul” in mediul online functioneaza cel mai bine si cu o viteza uimitoare.

3. Cum sa ai vanzari fara sa vinzi

Poate nici nu-ti place sa te ocupi de vanzari in mod direct. Daca ai un site bine construit, iata care sunt lucrurile pe care le va face in locul tau:

- te va diferentia de competitie;
- va explica potentialilor clienti beneficiile pe care le ofera produsele sau serviciile tale;
- va raspunde la intrebarile clientilor;
- ii va convinge pe clienti sa actioneze in favoarea afacerii tale prin inscrierea la newsletter, printr-un apel in incercarea de a afla mai multe informatii sau prin achizitia online a produselor tale!

4. Ademeneste-i!

Poti sa oferi clientilor tai mostre din ceea ce vinzi chiar si prin intermediul magazinului online. Un raport gratuit, un fragment dintr-o carte sau un download care le va permite testarea gratuita a produselor sau serviciilor tale ii va face pe acestia sa aiba incredere in ceea ce vinzi si sa finalizeze procesul de cumparare.

5. Construieste-ti baza de clienti

O baza a clientilor te va ajuta sa stii mai bine cu cine trebuie sa comunici deoarece vei avea o lista a celor care au spus deja ca sunt interesati de produsele tale. Vei reusi, cu ajutorul acestei liste, sa mentii relatii de incredere si profesionalism de-a lungul timpului si vei putea sa iti fidelizezi clientii.

6. Livrarea bunurilor

Magazinul online iti permite sa vinzi produse care sa nu aiba costuri de distributie, de ambalare si pentru care nici nu ai nevoie de angajati care sa se ocupe de toate acestea. Poti sa iti transformi magazinul online intr-un automat care sa vanda oamenilor print-uri sau produse electronice care vor ajunge la destinatie in cel mai scurt timp, la fel ca si banii tai.

7.  Magazinul online iti poate asigura un loc de varf in domeniul tau

Un magazin online facut in mod eficient poate sa ii convinga pe alti oameni ca tu esti cel mai bun in domeniul in care activezi si ca produsele tale merita toti banii pe care ar trebui sa-i scoata din buzunar.

Continutul site-ului tau va trebui sa fie bine organizat si sa transmita un mesaj puternic. In cel mai scurt timp, oportunitatile vor incepe sa bata la usa.

Mult succes!

Infiinteaza-ti azi magazinul tau online! Detalii aici!



Tags: editorialmagazin onlinesecrete

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Ce trebuie sa stii daca vrei sa iti deschizi un magazin online

02 Dec 2019
Datorita posibilitatilor multiple pe care internetul le ofera, ideea unei afaceri care sa se desfasoare in mediul online este tot mai cautata de o...

Cat costa crearea unui magazin online si care sunt primii pasi?

21 Dec 2016
Ce fel de afacere va doriti sa incepeti? Va ganditi ca e nevoie sa faceti credit, sa strangeti bani luni de zile sau sa renuntati la anumite...

3 secrete utile atunci cand iti propui sa lansezi propria afacere

de Dan Iacobescu
17 Mar 2016
Iata 3 secrete utile atunci cand iti propui sa lansezi propria afacere, lucruri despre care nu ai invatat la scoala: 1. Proiectele in echipa sunt...

Secretele start-up-urilor de succes din Silicon Wadi

de Alexandra Popescu
03 Aug 2014
In multe regiuni ale lumii s-a incercat imitarea neegalatei priceperi tech din Silicon Valley. Dar, cu mai multe start-up-uri pe cap de locuitor...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]