Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum transformam ideile de afaceri in afaceri de succes?

de Maria Nicutar 21 Aug. 2011 2686
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multe idei de afaceri nu detin potentialul necesar pentru a deveni afaceri de succes. Multe idei de afaceri ar putea deveni profitabile daca ar fi pe mainile persoanelor potrivite si prea multe idei de afaceri nu se dovedesc de succes din simplul fapt ca nu sunt stilizate pana in punctul in care sa ni se potriveasca. Antreprenorii care deja detin afaceri sunt mai pregatiti sa identifice idei de afaceri cu potential avantajos si antreprenorii in devenire au nevoie de efort pentru a-si transforma ideile in realizari tangibile.

Iata cateva sfaturi care sa va ajute sa identificati ideile de afaceri care vi se potrivesc si modalitatile prin care le puteti transforma in afaceri viabile:

1.    Alcatuiti o lista completa cu motivele pentru care doriti sa deveniti antreprenor, cu motivele pentru care doriti sa initiati o anumita idee de afaceri si stabiliti daca respectiva idee de afaceri va poate aduce beneficiile pe care le doriti.

2.    Alcatuiti o lista cu modalitatile in care preferati sa va petreceti timpul, pasiunile si hobby-urile, principii si valori in functie de care va ghidati si acum stabiliti clar si de la bun inceput daca ideile dvs de afaceri va vor lasa sa le urmati in continuare si cat sacrificiu sunteti dispus sa implicati in bunul mers al afacerii dvs.

Afacerile care sunt demarate fara pasiune si entuziasm nu sunt afaceri viabile si nu vor da profituri de lunga durata. De asemenea, afacerile care va incalca regulile de viata, principiile si valorile in functie de care va ghidati nu vor fi afaceri care sa functioneze.

3.    Stati de vorba cu cineva care deja activeaza in domeniul in care doriti sa va initiati ideile de afaceri. Aceste persoane va pot da informatii din interior, informatii care va pot ajuta sa va ajustati ideile de afaceri sau sa le schimbati complet.

4.    Cereti parerea familiei, rudelor, prietenilor si cunostintelor si rugati-i sa va ajute sa va imbunatatiti ideile de afaceri.

5.    Concentrati-va pe un beneficiu major in stilizarea celei mai bune idei de afaceri. Fiti constient de faptul ca aveti nevoie de dezvoltare in cadrul unei nise bine definite si va trebui sa va reprezentati afacerea cu produse sau servicii memorabile din punctul de vedere al unui set de beneficii si calitati unice pe piata.




Tags: idei de afaceriafaceriafaceri de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]