Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum va alegeti un nume pentru afacerea dvs?

de Maria Nicutar 08 Iun. 2011 3730
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Numele pe care il veti alege este esential, oferind o imagine sub care potentialii clienti gasesc un preview al obiectivelor si misiunii pe care afacerea dvs le detine. Cu ajutorul caror specialisti veti determina cel mai bun nume si de ce reguli trebuie sa tineti cont in procesul de decizie?

Numele afacerii dvs este primul lucru pe care clientii il vor vedea, este cartea dvs de vizita si se aseamana cu receptia unui hotel. In functie de alegerea facuta se va decide daca un client va alege sa faca afaceri cu dvs sau va alege sa se mute in tabara competitiei.

Ati inceput o agentie de relatii publice si i-ati dat un nume ca:”Barosanu si asociatii”? Miscare gresita! Ati inteles ideea! Incercati sa va formati prima imagine si reputatia cu ajutorul unui nume care sa impuna standard inalte. Clientii, furnizorii, angajatii samd nu doresc sa se asocieze cu nume care sa ii puna intr-o lumina subreda.

Inainte de a alege un nume trebuie sa fiti capabil sa va descrieti afacerea in cuvinte simple, pe intelesul clientilor pe care ii vizati si carora doriti sa va adresati. In functie de categoria din care fac acestia parte veti stabili care este limbajul pe care trebuie sa il folositi si daca este cazul sa utilizati termini tehnici sau nu. Cuvintele care va descriu cel mai bine afacerea trebuie sa inglobeze continut dens, sa fie foarte interesante si atractive.

Pentru a avea cele mai bune rezultate trebuie sa aveti multe optiuni. Puneti pe hartie toate variantele la care va puteti gandi si evaluati-le. Cine va poate ajuta sa gasiti optiuni interesante? In primul rand trebuie sa va consultati cu partenerii de afaceri daca aveti, cu personal din departamentul de marketing si de advertising, si, de ce nu, cu rudele sau prietenii.

Marketerii si advertiserii sunt cunoscuti pentru latura lor creativa, originala, inovativa. De aceea, este recomandat sa ii cooptati in procesul de alegere al unui nume bun pentru afacerea dvs.

La final, dupa ce ati gasit un nume trebuie sa verificati daca nu este deja folosit. Nu uitati ca veti transmite informatiile esentiale legate de afacerea dvs prin numele ales si trebuie sa va transpuneti in mintile clientilor vizati pentru a decide cat succes va detine acesta.




Tags: nume pentru afacerenumele afacerii

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]