Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Esti pregatit sa iti incepi o afacere la domiciliu?

de Victor Oancea 17 Mar. 2012 4613
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri la domiciliu sunt numeroase. Putem sa incepem sa confectionam decoratiuni si ornamente pentru Craciun, sa realizam lumanari decorative, sa confectionam accesorii handmade, bijuterii si gablonturi, sa crosetam, sa confectionam produse prin olarit si lista nu se opreste aici, continuand cu numeroase alte idei de afaceri la domiciliu.

Problema care se pune este cea referitoare la elementele esentiale pentru succesul unei idei de afaceri la domiciliu. Care sunt acestea si oare le detinem? Suntem pregatiti sa valorificam idei de afaceri la domiciliu?

Haideti sa aflam daca suntem sau nu pregatiti sa ne punem in practica ideile de afaceri la domiciliu:


1. Ideile de afaceri la domiciliu trebuie luat in serios in aceeasi masura ca si cele care necesita o locatie speciala. Este recunoscut faptul ca cei care doresc sa investeasca mai putini bani si resurse reduse de timp in afacerile lor, trebuie sa isi identifice ideile de afaceri cu atentie si, cu precadere, din domeniul celor la domiciliul personal.

Acestea ne ofera sansa de a deveni antreprenori si cand banii sunt putini si cand ne dorim un program de lucru flexibil. Aceste doua beneficii ne fac, uneori, sa dam mai putina importanta acestor idei de afaceri la domiciliu, lucru care se dovedeste a fi o greseala fatala.

2. Ideile de afaceri la domiciliu se dovedesc a fi afaceri profitabile si de succes in masura in care ajung pe mainile persoanelor cu spirit antreprenorial accentuat si cu bune abilitati de auto-disciplina.

Trebuie sa va conduceti sarcinile si responsabilitatile pe cont propriu, din propria initiativa. Nu veti mai fi impinsi de la spate de sefi si de regulile pe care acestia le impun. Dvs va organizati programul de lucru si decideti care este intervalul de timp in care sa va conduceti activitatea profesionala.

3. Nu in ultimul rand, ideile de afaceri la domiciliu cer multa putere de concentrare. De multe ori, fiind acasa, atentia ne este distrasa in numeroase directii. Un televizor si o canapea confortabila, o bucatarie primitoare si o carte de retete apetisante, copiii care cer atentie in mod neconditionat si lista nu se opreste aici.

Cei care doresc sa valorifice idei de afaceri la domiciliu trebuie sa detina abilitatea de auto-control si abilitatea de a-si mentine atentia asupra sarcinilor si responsabilitatilor de sefi pe cont propriu!


Tags: idei de afaceri la domiciliuidei de afaceriidei afaceriafaceri la domiciliuafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]