Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fa din contabilitatea primara o afacere

de Alexandra Popescu 17 Apr. 2014 7967
3.53 din 15 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Chiar daca ai deja un serviciu bine platit sau din contra, un venit in plus nu strica nimanui, mai ales daca nu te stresezi prea mult pentru a-l obtine. Oricine isi doreste sa fie si un mic afacerist. Asa ca daca ai o calificare intr-un domeniu pe care nu ai pus-o inca in valoare, este timpul sa o folosesti pentru a scoate bani din ea.

Acasa incep multe afaceri mici. Asa este si in cazul contabilitatii primare. Este o mica afacere care iti va aduce un venit frumusel la inceput. Totul se poate face de acasa, din patutul cald sau de pe scaunul confortabil de la birou. Suna bine nu?
 
Daca ai terminat un liceu cu profil economic, iar contabilitatea era specializarea care te sacaia tot timpul, iata ca acel sacait a fost bun intr-un viitor. Mai ales daca ai terminat ASE-ul, cunostintele pot fi mult mai aprofundate, iar treaba va merge mult mai bine, pentru ca, vrei sau nu, toate acele cunostinte ti s-au intiparit bine in minte.
 
Sunt multe firme care au nevoie de un contabil, mai ales daca acesta este mai ieftin decat unul pe care l-ar putea angaja. Poti avea un contract de colaborare. Tot cei iti trebuie pentru o astfel de mini afacere este un laptop  care sa aiba instalate programe speciale, cunostinte solide de contabilitate, vointa si timp. Bani, nu prea ai in ce sa investesti, deocamdata. Programele pentru calculator ti le poate instala angajatorul, pentru ca el stie exact cu ce anume lucreaza. 
 
Cel mai bine, pentru a nu te plictisi si a duce o viata plina de calcule care sa te faca sa te plafonezi, este sa ai un job care este total diferit de contabilitate. Daca iti place atat de mult meseria de contabil, poti face asta tot timpul. Insa, cu tehnologia care a evoluat, prea multa bataie de cap nu este deoarece acele programe speciael vor face o mare parte din treaba. Totul este sa ai timpul necesar, pe care sail gestionezi asa cum iti este mai usor. 
 
Nu trebuie sa te limitezi doar la contabilitatea unei singure firme, mai ales daca timpul tau liber este mai mare. Poti lua sub aripa ta mai multe, doua sau trei, de la care sa obtii venituri.
 
Ceea ce este interesant este faptul ca, pe viitor, daca pui cativa banuti de-o parte, iti poti deschide o afacere care sa se ocupe cu contabilitatea primara a firmelor. Iti amenajezi o camera, in care sa ai doua-trei presoane care sa te ajute, iar firmele sa apeleze la voi pentru a le face contabilitatea.

Fiecare persoana, pentru inceput, mai ales daca iti sunt si prieteni, pot veni cu propriile calculatoare pentru a nu cheltui prea mult cu asta. Ulterior iti cumperi tu unele si te poti extinde. Este o afacere pe care nu o au multi si care te poate ridica.
 
Daca faci totul calitativ, ca pana la urma calitatea este esentiala in orice afacere, nu faci greseli majora si faci totul in timp util, cat mai multe firma vor cauta ajutorul tau si al firmei tale. Totul este sa pornesti de jos ca sa te poti ridica.
 
 


Tags: afaceriafaceri miciafacerecontabilitatecontabilitate primara

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.53 din 5 - 15 voturi.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum sa alegi senzorul de temperatura potrivit pentru afacerea ta - ghid complet

de Idei de afaceri
04 Apr 2024
In domeniul industrial, monitorizarea si controlul temperaturii sunt aspecte esentiale pentru asigurarea functionarii eficiente si sigure a...

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]