Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ferma de lipitori, una dintre cele mai profitabile afaceri in 2012, in Romania!

de Adela Simonescu 05 Ian. 2012 10305
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ferma de lipitori reprezinta unul dintre cele mai banoase proiecte pentru romanii care doresc sa isi investeasca banii in mod inteligent in anul 2012. Lipitorile pot fi extrem de neaspectuoase, insa ele reprezinta o excelenta sursa de profit pentru romanii care cunosc aspectele acestor afaceri de viitor.

Haideti sa aflam mai multe despre ferma de lipitori si de ce ar trebui sa investim in aceasta afacere:

1. Lipitorile erau folosite, inca din vechime, in diverse tratamente ale unor afectiuni grave. Terapia cu lipitori a cunoscut un declin pentru o buna perioada de timp si, in prezent, medicina contemporana reincepe sa puna un accent deosebit pe beneficiile acestei practici.

2. In prezent, o  ferma de lipitori este extrem de profitabila datorita cererii de "lipitori medicinale", lipitorile Hirudo medicinalis. Acestea sunt folosite de medicii care practica hirudoterapia, terapia cu ajutorul lipitorilor. Astazi, hirudoterapia se utilizeaza in SUA, Germania, Belgia, Rusia, Franta si nu numai.

3. In prezent, lipitorile sunt crescute si hranite in laboratoare si de pe urma lor beneficiaza numerosi pacienti cu afectiuni variate. Studiile recente arata faptul ca hirudina (substanta care se gaseste in saliva lipitorilor) are o actiune terapeutica insemnata, fiind o puternica substanta bioactiva ce contine 65 de aminoacizi cu efect anestezic, proprietati antiinflamatorii si efect dezinfectant. Hirudina imbunatateste microcirculatia sangelui in tesuturi si in locul patologic. Prin intermediul utilizarii hirudinei se efectueaza o detoxifiere generala si se activeaza sistemul hormonal, imunitar, cardiovascular, nervos, circulator samd.

4. Tratamentul cu lipitori este unul 100% natural si nu este unul dureros. Lipitorile nu se reutilizeaza si valoarea lor este una imensa, avand in vedere faptul ca hirudina si celelalte aproximativ 30 de substante secretate de ele nu pot fi sintetizate pe cale artificiala. De asemenea, sa nu neglijam faptul ca lipitorile sunt singurele vietati pe care UNESCO le considera si le recunoaste drept medicamente.

5. Ferma de lipitori este o afacere profitabila si pentru domeniul chirurgiei. Unele operatiuni de ordin chirurgical ar fi esuat daca nu ar fi fost utilizate lipitori in sala de operatie. Lipitorile au ajutat la refacerea degetelor de la maini si picioare, brate si picioare, urechi, nasuri si scalp.

6. Costul unei sedinte de tratament cu lipitori variaza in functie de complexitatea tratamentului si nu depaseste suma de 70 de lei.

7. Au fost vremuri cand se incasau mai multi bani din comertul cu lipitori, in Franta si Rusia, decat se incasau din vanzarea de cereale. Anual se comercializeaza sute de kilograme de lipitori utilizate in scop terapeutic.

>>>Comandati ghidul care va invata, de la zero, cum sa va ridicati propria dvs ferma de lipitori


Tags: ferma de lipitoricrescatorie lipitorilipitoriafaceri lipitoriafaceri profitabile lipitori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cresterea lipitorilor, o afacere cu profituri nebanuite

de Ana Radulescu
11 Mar 2014
Probabil nu te-ai gandit niciodata ca lipitorile pot fi crescute in captivitate, pentru profit. Lipitorile sunt din ce in ce mai greu de gasit si...

Ferme de lipitori in 2012? Top 5 motive sa ne infiintam una!

de Ilinca Dobrescu
17 Ian 2012
Fermele de lipitori sunt pe val in acest sezon si multi se mira de acest lucru. Multi dintre romani stiu povestea lipitorilor si stiu faptul ca erau...

Fermele de lipitori pe intelesul tuturor!

de Adela Simonescu
15 Ian 2012
Fermele de lipitori nu sunt proiecte cu care multi romani sa fie familiarizati. Multi nu inteleg de ce romanii ar trebui sa isi construiasca ferme de...

Fermele de lipitori si antreprenorii potriviti pentru aceste afaceri profitabile

de Matei Antonescu
10 Ian 2012
Fermele de lipitori reprezinta proiecte de viitor, idei de afaceri profitabile si care se afla deja in stadiu extensiv de dezvoltare in alte tari....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]