Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ferme de lipitori in 2012? Top 5 motive sa ne infiintam una!

de Ilinca Dobrescu 17 Ian. 2012 7773
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fermele de lipitori sunt pe val in acest sezon si multi se mira de acest lucru. Multi dintre romani stiu povestea lipitorilor si stiu faptul ca erau folosite de greci, de egipteni, de romani in tratarea multor boli si afectiuni extrem de grave. Astazi se discuta chiar despre cancer si boli mintale si toate aceste beneficii aduse de micile vietati ne dau ghes sa aflam mai multe.

Haideti sa vedem care ar fi topul celor mai intemeiate 5 motive pentru care fermele de lipitori pot deveni afaceri profitabile, afaceri de succes, afaceri pentru 2012:

1. Fermele de lipitori reprezinta afaceri de succes datorita nivelului crescut al cererii pentru aceste vietati, in tara, cat si in afara tarii. Multi romani spun ca americanii si francezii sunt gata oricand pentru o incarcatura de lipitori sanatoase. Majoritatea celor care importa lipitori cauta vietati crescute in medii cat mai sanatoase, in medii care sa simuleze mediul de viata natural al lipitorilor.

2. Fermele de lipitori reprezinta afaceri de succes si datorita faptului ca un spatiu de cca 50 mp este indeajuns de mare pentru a fi amplasate. Lipitorile se cresc in borcane sau in acvarii, necesita schimbarea apei si se hranesc cu sange provenit de la abatoare, de la ficatei proaspeti de pui, de la broaste sau chiar melci. Cu alte cuvinte, avem sanse mari de succes alaturi de proiecte care nu ne rapesc mult timp pentru a fi administrate. Lipitorile nu sunt vietati care sa ne necesita atentie continua sau efort mare.

3. Fermele de lipitori reprezinta afaceri de succes si datorita faptului ca micile vietati se reproduc foarte rapid si extrem de avantajos. Sa nu neglijam faptul ca lipitorile sunt vietati hermafrodite. Cu alte cuvinte, lipitorile poseda si organe sexuale masculine si organe sexuale feminine si acest lucru le confera beneficii sporite in timpul actului de reproducere. O singura lipitoare poate da nastere la 40-60 de pui, pui pe care ii putem vinde sau pe care ii putem pastra in ferma pentru viitoare reproduceri.

4. Investitiile sunt modice in cazul acestei afaceri de succes. Fermele de lipitori necesita investitii de cca 10.000 de euro, in conditiile in care detineti deja spatiul de cca 50 de mp. Nu este o investitie uriasa, ci una accesibila pentru oricine doreste sa intre in afaceri profitabile si de viitor.

5. In Romania nu putem discuta despre competitie acerba. Mai exista o ferma de lipitori certificata in comuna Carligele, judetul Vrancea. Cu alte cuvinte, exista loc destul pentru toti cei care doresc sa isi demareze afaceri de succes cu ferme de lipitori proprii.

>>>Aflati mai multe detalii despre aceste afaceri profitabile cu fermele de lipitori din cartea care va explica, pas cu pas, cum sa deveniti crescator adevarat de lipitori medicinale!


Tags: ferme de lipitoriafaceri de succesafaceri lipitoriafaceri ferme de lipitoriafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]