Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ferme profitabile in Romania! Cumpara-ti un ghid si fa-ti afacere!

de Victor Oancea 22 Apr. 2013 3390
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In mediul de afaceri si chiar si cand discutam despre succes in cariera, stim ca informatia este cea mai importanta. Nu discutam despre simple ponturi, ci despre colectii importante de date pe baza carora sa putem sa actionam, care sa ne ajute sa incepem investitii cat mai inspirate.

Iata o serie larga de ferme profitabile in Romania, ferme pe care le putem cladi cu ajutorul informatiilor prezentate in ghidurile orientative, disponibile mai jos:


Cultivarea legumelor in sistem ecologic. Legumele certificate din punct de vedere ecologic sunt din ce in ce mai cerute si pe piata interna si peste hotare. Nu toti romanii sunt interesati sa scoata mai multi bani din buzunar pentru a le achizitiona in mod constant, insa exista un numar din ce in ce mai mare de astfel de consumatori care ne pot aduce profit substantial. Ce este mai interesant este ca acum avem posibilitatea sa investim intr-o industrie in care ecologismul va fi obligatoriu in viitorul cel mai apropiat. Avantajul nostru? Vom fi printre primii producatori pe piata!

Cultivarea ciupercilor champignon. Ce este tare interesant la aceste culturi este ca pot fi sustinute si in cadrul unei hale, unei pivnite, unui grajd dezafectat. Mai mult, nu neglijam faptul ca nivelul cererii pentru ciupercile Champignon este din ce in ce mai mare.

Cultivarea plantelor medicinale si aromatice. Plantele medicinale si aromatice sunt si ele produse extrem de cautate. Mai cautate sunt cele ce detin certificare ecologica. Avantajul romanilor este ca terenurile agricole din tara sunt usor de convertit catre ecologism si ca exista cereri si pe plan intern si peste hotare. Romanii deja exporta cantitati uriase de plante medicinale si aromatice si nivelul cererii inca nu este acoperit!

Cultivarea arbustilor fructiferi - Afine, coacaze, mure, zmeura, capsune, agris, corn, smochine si nu numai! Iata cateva dintre fructele care se vand la preturi extrem de mari si in cantitati din ce in ce mai augumentate. Productia se poate directiona catre piete agro-alimentare, catre industria alimentara, industria farmaceutica, industria producatoare de cosmetice si nu numai. Cu alte cuvinte, optiuni sunt numeroase si toate vin cu avantaje clare pentru romanii producatori!

Mai multe tipuri de ferme profitabile pot fi descoperite  aici, alaturi de ghiduri orientative pe care le puteti achizitiona la oferta limitata!


Tags: ferme profitabileafaceriafaceri in romaniaafaceri 2013afaceri agricole

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]