Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Goji - Arbustul care iti aduce profituri uriase!

de Ideideafaceri.ro 01 Aug. 2012 5567
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Goji a devenit unul dintre cei mai interesanti arbusti. Este atractiv si pentru cei care doresc sa preia un stil de alimentatie mai sanatos si pentru cei care doresc sa il cultive pentru demararea unei afaceri agricole originale si cu sanse mari de profitabilitate continua.

Iata si cateva detalii esentiale despre arbustul Goji, detalii extrase din ghidul "3 culturi profitabile - Goji, Merisoare, Aronia":

"Renumele fructelor Goji a sporit in ultimii ani si multe persoane se intreaba de ce, cu atat mai mult cu cat arbustii se cultiva si sunt cunoscuti de secole bune. Una dintre explicatii este faptul ca, o data cu dezvoltarea din domeniul cercetarii, aceste fructe au fost supuse anumitor analize, care au relevat utilitatea lor pentru corpul uman si multitudinea de elemente benefice pe care le contin.

O alta explicatie consta in interesul pe care o serie d e nutritionisti de valoare il acorda fructelor de Goji, iar numeroase celebritati internationale au facut declaratii conform carora consumul de Goji le-a imbunatatit, intr-o forma sau alta, viata de zi cu zi. Arbustul de Goji produce fructe de un portocali u aprins, cu dimensiuni de 1 -2 centimetri. Acestea incep sa se coaca o data cu venirea verii, in luna iunie, si pot fi recoltate chiar si pana spre sfarsitul toamnei.

Fructele se comercializeaza cu precadere uscate sau procesate. Ele au o au o aroma care combina gustul de nuca cu cel de fructe de padure. De asemenea, se remarca nota pregnanta de aciditate a fructelor.

Produsele din sau pe baza de Goji sunt comercializate in special in farmacii si magazine cu profil naturist. Un kg de fructe uscate porneste de la 60 de lei. Exista o gama variata de produse care pot fi obtinute din Goji. Printre acestea se numara ceaiurile, sucurile, gustarile din amestecuri de fructe, suplimentele alimentare sau cremele cosmetice. Ele au de asemenea preturi destul de ridicat e, pe care din ce in ce mai multi cumparatori se arata dispusi sa le plateasca.

Cultivatorii implicati in afacerea cu fructe de Goji prefera sa o btina propriile plante, fie prin lastari si puieti de la plantele mature pe care le au deja, fie prin seminte provenite din culturile domestice.

O alta directie a cultivarii acestor plante este cea ornamentala – multe persoane utilizeaza arbustii de Goji pentru crearea de garduri vii sau pentru decorarea curtilor si gradinilor sau, de ce nu, a balcoanelor, deoarece Goji poate fi crescut si in ghivece. In multe zone, arbustii sunt utilizati pentru crearea de ..."


<< "3 culturi profitabile - Goji, Merisoare, Aronia"!


Tags: gojimerisoarearoniaafaceri profitabileafaceri goji

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri profitabile in timpul liber

de Idei de afaceri
20 Mar 2024
O idee de afacere profitabila pe care o poti demara in timpul liber este realizarea de caricaturi personalizate. Pentru aceasta afacere nu este...

3 idei de afaceri profitabile care tin cont de nevoile de baza ale potentialilor clienti

de Idei de afaceri
14 Aug 2020
Chiar daca in Romania, dar si pe plan international, majoritatea businessurilor au fost afectate de pandemie, in anumite domenii s-au inregistrat...

5 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei
07 Aug 2020
Da, inca mai poti porni ceva care sa-ti aduca bani in acest an. Iata 5 idei de afaceri profitabile in 2020. Sa pornesti de la zero o intreaga...

6 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei
03 Feb 2020
Daca vrei sa pornesti o initiativa antreprenoriala in acest an, atunci poti incerca una din aceste 6 idei de afaceri profitabile care sunt potrivite...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]