Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri - Confectionarea de plicuri de nunta pentru bani multi

de Maria Nicutar 11 Iul. 2011 12137
4.19 din 13 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Industria nuntilor este una foarte profitabila pentru multe afaceri, indiferent de sezon, situatie economica nationala samd. Intotdeauna vor exista nunti si intotdeauna se vor plati bani multi pentru organizarea unor evenimente in stil mare. De aceea, confectionarea de plicuri pentru nunta este o idee de afaceri foarte profitabila care se dovedeste un succes pentru cei interesati.

In primul rand, un plic personalizat costa foarte mult atunci cand este comandat prin intermediul unei firme specializate pe o astfel de productie. Pe piata exista o cerere consistenta de plicuri pentru invitatii la nunta, pentru inmanarea lor catre invitatii care doresc sa ajute mirii si in alte scopuri.

Afacere cu plicuri de nunta este potrivita pentru persoanele care doresc sa munceasca acasa, de la domiciliul personal si trebuie privita cu seriozitate maxima, deoarece presupune, totusi costuri, ca orice alta afacere.


In primul rand, pentru confectionarea de plicuri pentru nunta trebuie sa gasiti un furnizor de hartie care sa va asigure calitate si un pret avantajos. Apoi trebuie sa gasiti o tipografie dispusa sa va printeze design-ul dorit si sa perceapa preturi accesibile pentru o afacere rentabila si profitabila pentru dvs, ca antreprenor.

Apoi trebuie sa detineti un spatiu in cadrul locuintei dvs unde sa va desfasurati activitatea de confectionare si unde sa depozitati produsele finite si materiile prime. Mai trebuie sa veniti si cu idei originale si atragatoare pentru ca produsele dvs sa fie cumparate de mai  multi clienti.

Nu in ultimul rand, trebuie sa va ocupati de promovarea serviciilor dvs catre firme, florarii, clienti individuali, rude, prieteni samd.

In mare, activitatea se poate desfasura pe baza comenzilor primite atunci cand discutam de produse personalizate. Va trebui sa veniti cu cateva idei de machete pentru design-ul plicului si acesta poate fi ajustat in orice situatie:clientii doresc sa fie afisate numele lor, numele nasilor, doresc anumite culori, anumite imprimeuri, un text anume samd.

De aceea, este bine intotdeauna sa efectuati comenzile de plicuri din timp pentru a avea ocazia sa modificati macheta inainte de a o trimite la tipografie. Apoi va trebui sa ansamblati plicurile si sa le livrati catre client.

Confectionarea de plicuri pentru nunta nu este o activitate complexa sau care sa necesite efort de munca, insa va fi destula activitate necesara pentru a face rost de clienti indeajuns de multi pentru a va face afacerea sa devina o baza stabila de venit. Mult succes!




Tags: plicuri nunta baniconfectionare plicuriafacere domiciliuafacere de succesafacere profitabila

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.19 din 5 - 13 voturi.

Articole conexe

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Greseli pe care sa le eviti atunci cand incepi un business

de Bianca Tila
21 Dec 2023
Demararea unui business este provocatoare, insa la inceput de drum esti predispus multor greseli. Stim cu totii ca un lucru nou nu iese perfect din...

Indicele ROBOR scade

de Bianca Tila
20 Nov 2023
Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 6,25%, in timp ce indicele ROBOR la 6 luni a scazut la 6,32%, de la 6,33%. Indicele ROBOR la 3 luni este cel...

Mentoring-ul pe intelesul tuturor. Cum se diferentiaza de coaching si cum te poate ajuta un program de mentorat

de Bianca Tila
09 Nov 2023
Mentoring-ul este un instrument strategic care poate fi ales de managementul organizatiilor mari pentru a face o integrare cat mai reusita a...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]