Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri de la o pustoaica de 13 ani. Afla ce vindeca acadelele inventate de ea!

de Maria Nicutar 24 Iun. 2012 4055
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O antreprenoare de doar 13 ani a venit cu una dintre cele mai traznite si totusi utile idei de afaceri. Pe ce a mizat cand s-a decis sa isi valorifice oportunitatea de afaceri? Pe ingrediente naturale si pe necesitatea unui remediu sigur pentru ... sughituri.

Hiccupops reprezinta numele acadelelor care vindeca sughiturile. Cu toate ca multi ar spune ca astfel de idei de afaceri nu s-ar bucura niciodata de succes, ei bine, iata ca va vom dovedi contrariul.

Micuta Mallory Kievman (foto)  a venit cu aceasta idee fantastica si a reusit sa ii dea contur cu ajutorul a trei ingrediente speciale: acadele, otet de mere si zahar. Impreuna au fost combinate si a rezultat produsul care anuleaza sughitul.

Antreprenoarea de 13 ani a castigat mai multe premii pentru aceasta idee de afaceri si acum detine un patent pentru aceasta inventie, noteaza Sprinwise. De asemenea, micuta Kievman detine si o echipa de studenti consultanti MBA de la Universitatea din Connecticut si parte din programul Innovation Accelerator, persoane care o vor ajuta sa isi duca ideea de afaceri mai departe spre dezvoltare.

Mai mult decat sa vindece un banal sughit, micuta antreprenoare are de gand sa exploreze o nisa medicala avida de solutii rapide. Este vorba despre pacientii care trec prin tratamentul cu chemoterapie, pacienti care experimenteaza sughiturile ca efect advers al tratamentului.

Mallory Kievman lucreaza acum pentru a gasi un producator si distribuitori pentru produsele ei, mai noteaza Springwise.

Iata ca astazi am mai descoperit una dintre acele idei de afaceri care ne demonstreaza faptul ca varsta nu are nimic de-a face cu spiritul antreprenorial. Idei de afaceri geniale ne pot veni si in copilarie, si in adolescenta sau cand ne apropiem de pensionare.

De asemenea, aceste idei de afaceri ne demonstreaza faptul ca banii nu sunt o problema majora care sa ne stea in calea indelinirii visului nostru. Este nevoie de o idee geniala care sa atraga investitori gramada in jurul nostru, gata sa prinda o felie din profiturile care se intrevad cu toata usurinta.

Spor la idei de afaceri!


Tags: idei de afaceriidei afaceriafaceriidei de afaceri genialeafacerioportunitate de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]