Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri mici si cu bani putini in Romania? Iata 7 idei pe care le puteti pune in aplicare imediat!

de Victor Oancea 19 Mar. 2012 6817
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri mici si ideile de afaceri cu bani putini reprezinta tinta perfecta pentru multi romani cu spirit antreprenorial. Acest lucru se intampla si pentru cei loviti de criza economica si pentru cei aflati la inceput de drum si cu experienta redusa in mediul business.

Iata 7 idei de afaceri mici si cu bani putini in Romania, 7 afaceri profitabile de demarat imediat:

1. Tutoriale online - idei de afaceri mici, idei de afaceri cu bani putini!
Cunoasteti limba spaniola la nivel avansat? Stiti sa cantati la chitara? Stiti cum sa devirusati un calculator in timp record? Orice specializare si toate abilitatile noastre se pot transforma in profit. Aveti nevoie de un site, de un blog sau de implicare in discutiile de pe forum-uri sau in cadrul retelelor de socializare.

2. Design interior - idei de afaceri mici, idei de afaceri cu bani putini! Sunt multi romani care detin capitalul necesar pentru a-si decora locuinta sau biroul in care isi conduc activitatea profesionala. Daca stiti ca detineti talent in acest domeniu si pasiune pentru design interior, puteti sa dati o incercare si acestor idei de afaceri cu bani putini.

3. Consultanti pentru startup-uri de afaceri online - idei de afaceri mici, idei de afaceri cu bani putini! Afacerile online apar in numar mare, cu toate ca nu toti romanii isi pot pune in aplicare ideile de afaceri. Multi nu stiu ce autorizatii trebuie sa obtina, ce legislatie trebuie sa consulte, cum trebuie sa arate un design eficient in site, ce este SEO si cum functioneaza strategiile Cloud. Cei cu experienta in acest domeniu isi pot oferi serviciile celor la nevoie.

4. Servicii de consultanta pentru proiectarea si/sau evaluarea de planuri de afaceri - idei de afaceri mici, idei de afaceri cu bani putini! Planurile de afaceri trebuie proiectate alaturi de un specialist din acest domeniu si apoi evaluate alaturi de experti. Si acestea sunt idei pentru cei cu bani putini si cu specializare solida in redactarea si evaluarea de planuri de afaceri.

5. Servicii de consultanta pentru social media in afaceri - idei de afaceri mici, idei de afaceri cu bani putini! Social media detine un mare impact pentru afaceri de pretutindeni. Multi ar investi in social media daca ar intelege care sunt mecanismele care ne ajuta sa transformam investitiile in profituri.

6. Magazin online cu produse second-hand - idei de afaceri mici, idei de afaceri cu bani putini! Magazinele online sunt afaceri pe timp de criza si combinatia cu produse second-hand este deja una castigatoare.

7. Confectionarea de bijuterii handmade si homemade - idei de afaceri mici, idei de afaceri cu bani putini! Bijuteriile lucrate manual sunt produse unicat si foarte cautate de persoanele avide de produse originale si la preturi reduse.


Tags: idei de afaceri miciidei de afaceri cu bani putiniidei de afaceriidei afaceriafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]