Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Incepe o afacere senzationala ...cu goji!

de Zenobia Badescu 27 Sep. 2012 14699
4.63 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Marin Constantin este unul dintre primii producatori de goji de la noi din tara. Afacerea s-a nascut undeva in Gorj, in comuna Logresti si de atunci au trecut deja cativa ani buni, timp in care activitatea s-a dezvoltat incet, dar sigur. In prezent, dl. Constantin se mandreste cu tot ceea ce a realizat. Si nu este putin lucru sa incepi o afacere pe care nimeni nu o mai facuse in Romania. Felicitari!

Pare de necrezut, dar comoara din Tibet – goji – creste si la noi! Pornind de la o cultura mica in judetul Gorj, producatorul Marin Constantin are in prezent relatii comerciale cu antreprenori din Polonia, Grecia si Slovacia si de asemenea, livreaza seminte si arbusti de productie proprie in orice zona din Romania.
Relatam aici o mica parte din interviul pe care intreprinzatorul l-a acordat redactiei noastre.

Idei de Afaceri: Ce sfaturi le puteti oferi celor care doresc sa inceapa o cultura de goji?
 
Marin Constantin:  In primul rand, ma bucur ca am avut ocazia sa dau acest interviu pentru ca toti cititorii sa poata vedea ca se poate. Eu sunt o persoana fara studii de horticultura sau alte studii de specialitate. In ciuda acestui lucru, mi-am dorit sa traiesc mai bine, sa am propria afacere pe care sa o gestionez in familie, sa nu depind de nimeni. Este minunat sa nu ai zi de zi un sef in spate si sa nu raspunzi de greselile altora.
 
Celor care se afla la inceput de drum, cum am fost si eu odata, vreau sa le spun ca pot avea succes, trebuie doar sa lucrezi cu daruire si sa ai incredere in fortele proprii. Astfel poti scapa de grija zilei de maine prin demararea propriei tale afaceri.
 
Pentru cei care au deja experienta in afaceri, au un capital disponibil si vor sa investeasca in domeniul acesta, cred ca este important sa precizez ca vanzand goji produsi la noi in tara pot atinge profituri mai mari. Ii sfatuiesc deci sa produca sau sa cumpere de la producatori autohtoni si apoi sa vanda mai departe, pentru ca in acest fel evita taxele de transport.
Continuarea interviului o gasiti in lucrarea "3 culturi profitabile - Goji, Merisoare, Aronia"
 
7 secrete ale fructelor de goji
 
1. Folosit inca din anul 475 in medicina traditionala ca remediu pentru diferite organe (inima, ficat, rinichi, ochi, stomac etc.) goji imbunatateste circulatia sangelui, ajuta vederea, intareste muschii si sistemul osos.
   
2. Fructele de goji reprezinta un puternic antioxidant, intarind sistemul imunitar si reducand efectele procesului de imbatranire – atentie doamnelor!
   
3. Goji este eficient in cure de slabire si combaterea celulitei, din nou, atentie doamnelor!
 
4. Continutul de germaniu din goji creste abilitatea corpului sa produca g-interferon. (un element important de care corpul are nevoie in lupta contra cancerului).
   
5. Consumul de goji stimuleaza producerea si reproducerea celulelor sangelui precum si regenerarea si vindecarea mai rapida a ranilor.

6. Goji stimuleaza nivelul energetic si buna dispozitie, ajuta la imbunatatirea performantei sexuale si a fertilitatii.   

7. Intareste oasele si ligamentele. Goji are un continut ridicat in minerale, in special calciu care protejeaza sanatatea oaselor.

Afla cum poti incepe si tu o afacere cu goji!


Tags: gojicultura de gojicultivare gojiafacereafaceriidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.63 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum sa alegi senzorul de temperatura potrivit pentru afacerea ta - ghid complet

de Idei de afaceri
04 Apr 2024
In domeniul industrial, monitorizarea si controlul temperaturii sunt aspecte esentiale pentru asigurarea functionarii eficiente si sigure a...

3 recomandari pentru a-ti incepe cu dreptul propria afacere

de Bianca Tila
20 Mar 2024
De la inceput afacerea ta trebuie structurata intr-un mod care va avea sanse sa produca bani, nu sa inregistreze pierderi. Principalul tau atunci...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]