Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Investitori de tip business angels ofera noi oportunitati de finantare pentru startup-uri tech

de Idei de afaceri 03 Mar. 2016 2623
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Reteaua de investitori de tip angel "MVP Angels" ofera noi oportunitati de finantare startup-urilor tech cu potentialul de a-si dezvolta afacerea la nivel global.

Investitiile cu o valoare medie de 50.000 euro se adreseaza unora dintre cele mai bune echipe absolvente ale programului de accelerare MVP Academy care sunt pregatite sa treaca la urmatorul nivel si au nevoie de mentorat si suport in eforturile lor.
 
MVP Angels este o retea de investitori de tip angel care sindicalizeaza un micro-fond de investitii la fiecare dintre editiile programului de accelerare MVP Academy pentru a finanta unele dintre cele mai bune echipe absolvente. Valoarea medie a investitiei este de 50.000 euro pentru un procent minoritar din companie.

Pe langa investitia financiara, startup-urile beneficiaza de suport continuu pentru o perioada de 6 pana la 12 luni, timp in care coordonatorii MVP Angels se vor alatura board-ului companiei.

Mai mult, acestea au acces la conexiuni importante in industrie si o retea de peste 400 de investitori, programe de accelerare, fonduri de venture capital si mentori cu experienta relevanta. Astfel, echipele se pot conecta cu diferite ecosisteme tech la nivel global si au oportunitatea de a scala mai rapid si/sau a obtine noi runde de finantare.
 
“Alegem beneficiarii investitiilor dintre absolventii programului de accelerare MVP Academy pentru ca ne dorim sa investim in companii pe care le cunoastem, alaturi de care am lucrat deja si care au un plan clar de dezvoltare pentru urmatoarele 6 – 12 luni.

MVP Angels se adreseaza echipelor cu experienta in industrie (preferabil, cu experienta antreprenoriala anterioara) si care dezvolta un produs scalabil pentru o piata suficient de mare”, a declarat Bogdan Iordache.  Cea de a treia editie a programului de accelerare va avea loc la TechHub Bucharest in perioada 11 aprilie – 31 mai a.c.
Aplicatiile vor fi deschise in curand pe site-ul programului http://mvpacademy.co


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: business angelsinvestitoristart-upstart-up tech

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Estimarea corecta a costurilor unui start-up

de Idei de afaceri
30 Nov 2022
Pentru a-ti da seama exact de cati bani vei avea nevoie, va trebui sa faci o estimare a costurilor pe care afacerea ta le implica in cel putin...

Ce solutii gasesc investitorii?

de Bianca Tila
27 Iun 2022
Piata bursiera prezinta scaderi majore, astfel investitorii se reorienteaza catre alte domenii de activitate. Actiunile globale au prezentat scaderi...

Ministrul Finantelor anunta continuarea Start-Up Nation, desi a taiat bani de la MMACA

de Florin Amariei
06 Aug 2019
Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, anunta ca Start-Up Nation va continua, in ciuda taierilor de fonduri de la Ministerul pentru Mediul...

5 Reguli de aur pentru succesul unui start-up

de Camelia Diaconu
30 Apr 2021
In ceea ce priveste antreprenoriatul, posibiliatile sunt multiple si nu se cunosc limite. Insa, dupa cum bine stiti deja, antreprenoriatul nu este...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]