Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Iubeste romaneste. Idei de afaceri pentru romanii cu spirit de antreprenor

de Victor Oancea 24 Feb. 2014 3226
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

De Dragobete va propunem cele mai profitabile afaceri la cheie pe care le puteti valorifica in Romania. Sunt 5 idei de afaceri bine documentate, gata sa fie puse in practica de catre romanii cu spirit de antreprenor si cu spirit de fermier, evident.

Iata ce contine colectia "Cele mai profitabile ferme in Romania":


TERAPIE cu AFACERE in acelasi timp: propria Ferma de Lipitori! Despre Ferma de lipitori am tot auzit in ultima vreme. Sunt din ce in ce mai multi romani care acorda atentie acestei idei de afaceri potrivite celor care au de gand sa intre pe un teritoriu nou si extrem de fertil.

Jucatorii din industrie obtin profituri substantiale iar sansele de dezvoltare sunt cu adevarat mari. Ai posibilitati reale de dezvoltare pentru aceasta afacere la cheie.

Pastravarie - O viziune de ansamblu asupra unei afaceri la cheie de succes! O pastravarie poate produce mai mult de 20 de tone de peste pe an, peste pe care il poti directiona catre piete agro-alimentare, catre bacanii si pescarii, catre pensiuni si nu numai.

Castiga independenta financiara cu o Ferma de Raci! Venituri de peste 30.000 euro anual! Racii sunt crescuti pentru carnea lor gustoasa si satioasa, considerata delicatesa. Trebuie sa stii doar cum sa alegi terenul cel mai potrivit, cum sa asiguri racilor un climat perfect, cum sa iti dezvolti afacerea pentru a obtine profituri substantiale indiferent de criza economica prin care trecem la momentul actual.

Cresterea pocilor ecologici - schema unei afaceri perfecte! Porcii ecologici reprezinta viitorul fermierilor romani, pentru ca discutam despre produse din ce in ce mai cerute si pe piata interna si peste hotare. Afla cum sa pui pe picioare o ferma de porci ecologici si intra intr-un domeniu in care nivelul competitiei este inca redus.

Crescatorie ECO de gaini pentru oua si carne - o afacere cu profit garantat! Gainile crescute in sistem ecologic reprezinta o alta sursa importanta de venituri pentru romanii care cauta sa valorifice o afacere profitabila.



Tags: ferme profitabile in romaniaferme profitabileferme in romaniaafaceri cu ferme

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]